Menu

VERHUIZEN NAAR GRAN CANARIA

Gaat u verhuizen naar Gran Canaria, of één van de andere Canarische eilanden? Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer en heeft meer dan 120 jaar verhuiservaring. Wij verzorgen regelmatig internationale verhuizingen, o.a. naar Gran Canaria. Wilt u dat uw Internationale verhuizing vlekkeloos wordt georganiseerd? Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Verhuizing naar Gran Canaria

Ons professionele verhuisteam is zuinig op uw waardevolle inboedel tijdens uw verhuizing naar Gran Canaria. Er wordt gebruik gemaakt van het juiste verpakkingsmateriaal en uw spullen worden in stevige verhuisdozen geplaatst. Meubels en grote objecten worden in een container geplaatst, die tijdens transport verzegeld is, en desgewenst zorgvuldig ingekrat.

Wanneer u gebruik maakt van de expertise van ons Erkende Verhuisbedrijf bent u ervan verzekerd dat uw inboedel veilig is en onbeschadigd aankomt bij uw nieuwe woning. Wij hebben een goede relatie met een Nederlandssprekende agent ter plaatse, die draagt zorg voor een vlekkeloos transport naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Erkende Verhuizer, European Moving Group en Fedemac certificaat

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer, lid van de European Moving Group (EMG) en aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Wij voldoen aan strenge kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen. 

Voor u betekent dit concreet dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen en dat wij op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving die geldt voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Uw verhuizing wordt vooraf goed gepland. Daarnaast heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport.

Offerte aanvragen

De kosten van verhuizen

Wilt u de kosten van verhuizen naar Gran Canaria laten berekenen? Plan een afspraak in met onze internationale verhuisadviseur. Tijdens een persoonlijk bezoek worden uw verhuiswensen besproken en de aard en het volume van uw complete inboedel wordt getaxeerd. Op basis hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte.

 • Nederlandssprekende agent ter plaatse
 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring en professionele verhuizers
 • Gespecialiseerd in Gran Canaria
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Beveiligde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing

Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen uit naar Zuid Europa, wij kunnen u daarom een aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing naar Gran Canaria aanbieden. Vul ons contactformulier in en wij adviseren u over de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

U leest hier wat klanten over ons zeggen. 

Beveiligde opslag van uw inboedel

Heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig voor uw inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar. U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Er wordt gebruik gemaakt van een opslagregistratiesysteem, op het moment dat u uw inboedel nodig heeft is deze snel voor u beschikbaar.

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Wilt u gebruik maken van onze beveiligde opslagfaciliteiten? Vraag hier uw offerte aan. Of informeer naar de mogelijkheden, bel 0318 – 624 555 of mail naar info@waaijenberg.nl.

Vraag een offerte aan

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.