Menu

VERHUIZEN NAAR LANZAROTE

Gaat u verhuizen naar Lanzarote, of één van de andere Canarische Eilanden? Internationaal Erkend Verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft meer dan 120 jaar verhuiservaring. Wij dragen graag bij aan een vlekkeloze verhuizing naar Lanzarote.

Uw waardevolle inboedel wordt met zorg verhuisd naar Lanzarote. Onze professionele verhuismedewerkers verpakken uw huisraad met zorg in, met behulp van beschermend verpakkingsmateriaal. Zo zijn uw bezittingen optimaal beschermd tijdens de verhuizing. Tijdens transport is uw kostbare huisraad beveiligd en heeft u tijdelijk opslag nodig, dan kunt u gebruik maken van onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten. Uw voordelen op een rijtje:

 • Nederlandssprekende agent ter plaatse
 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar verhuiservaring
 • Professioneel verhuisteam
 • Gespecialiseerd in Internationaal Verhuizen
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar Lanzarote? Klik op onderstaande button en vraag vrijblijvend informatie aan.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Verhuizen naar Lanzarote

U gaat verhuizen naar Lanzarote, rondom uw internationale verhuizing moet veel geregeld worden. Mondial Movers Waaijenberg Groep voert regelmatig internationale verhuizingen uit en weet hoe het voelt om internationaal te verhuizen en te emigreren. Het professionele verhuisteam neemt het regelwerk rondom uw verhuizing graag uit handen en heeft hiervoor de kennis in huis. Zuinig omspringen met de waardevolle spullen van een ander vinden wij vanzelfsprekend.

Uw huisraad wordt in stevige verhuisdozen verpakt. Meubels en grote voorwerpen kunnen ingekrat worden, voordat ze in een container geplaatst worden.

Tijdens transport is deze container verzegeld. Uw inboedel is gegarandeerd veilig én deze komt onbeschadigd aan op Lanzarote.

Ter plaatse zorgt onze Nederlandssprekende agent voor een vlekkeloos transport en het lossen en uitpakken van uw huisraad op uw nieuwe woonadres.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Erkende Verhuizer, European Moving Group en Fedemac certificaat

Wij zijn Erkende Verhuizer, lid van de European Moving Group (EMG) en aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Mondial Movers Waaijenberg Groep voldoet aan strenge kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen.

Voorafgaand aan uw verhuizing maakt de verhuisadviseur een overzichtelijke planning, zo wordt niks aan het toeval overgelaten. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die geldt voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen.

Voor u de zekerheid dat u te maken heeft met een verhuisbedrijf dat in het bezit is van de kennis en ervaring om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen.

Wat kost een verhuizing naar Lanzarote?

Vraagt u zich af; wat kost een verhuizing naar Lanzarote? Plan dan een afspraak in met onze internationale verhuisadviseur. Uw wensen, de verhuisdatum en de mogelijkheden worden tijdens een persoonlijk bezoek met u besproken. Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte. U kunt met onderstaande button direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing

Mondial Movers Waaijenberg Groep voort maandelijks meerdere verhuizingen uit naar Zuid-Europa. Dit stelt ons in staat om uw verhuizing naar Lanzarote tegen een aantrekkelijk tarief uit te voeren. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Gebruik dan onderstaande button en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Ja, ik wil verhuizen tegen aantrekkelijk tarief

Klantreacties

Op de pagina klantreacties  leest u de ervaringen van onze klanten.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar. Er is ruimte om uw inboedel voor korte of langere termijn veilig opslaan en u huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Een aantal voordelen:

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Wilt u gebruik maken van deze beveiligde opslagfaciliteiten? Bel 0318 – 624 555 en informeer naar de mogelijkheden. Of gebruik onderstaande button en stel uw vraag aan één van onze verhuismedewerkers.

Ja, ik heb beveiligde opslag nodig

Meer informatie

Bel 0318 – 62 45 55 voor het aanvragen van meer informatie, of wanneer u een afspraak wilt inplannen met één van onze verhuisadviseurs. U kunt ook online een informatiepakket of een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!

Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Vlekkeloos  internationaal verhuizen? Mondial Movers Waaijenberg Groep, is zuinig op uw spullen!