Menu

Verhuizen naar Oostenrijk

In het land van de Alpen, het bruisende Wenen en lange witte winters is het altijd genieten. Gaat u verhuizen naar Oostenrijk en wilt u graag een vlekkeloos georganiseerde verhuizing? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft meer dan  125 jaar nationale en internationale verhuiservaring en is zuinig op uw waardevolle inboedel. Onze professionele verhuisteam staat voor u klaar. Met het juiste verpakkingsmateriaal en verhuismaterieel wordt niks aan het toeval overgelaten en verloopt uw verhuizing vlekkeloos.

Verhuisbedrijf Oostenrijk

Gaat u verhuizen naar Oostenrijk en wilt u uw persoonlijke bezittingen veilig en onbeschadigd verhuizen naar uw nieuwe woning? Onze internationale verhuisadviseur plant graag een afspraak met u in. Tijdens het bezoek worden uw verhuiswensen doorgenomen en de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. U kunt ervoor kiezen om kleine artikelen zelf in dozen verpakken of om uw verhuizing compleet uit te besteden. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Op basis van uw persoonlijke wensen ontvangt u een overzichtelijke offerte.

Waarom Waaijenberg? Verhuizer sinds 1896, meer dan 125 jaar verhuiservaring Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in internationale verhuizingen Douanedepot, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Regels verhuizen naar Oostenrijk

In Oostenrijk gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Mondial Waaijenberg Verhuizers is op de hoogte van deze wet- en regelgeving. Op de website van Rijksoverheid vindt u handige informatie voor uw emigratie. Met meer dan 125 jaar verhuiservaring wereldwijd staan wij niet snel voor verrassingen. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? U ontdekt het hier.

Klantreacties
Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Verhuizing naar Italië (fam. Van Leerdam)

De verhuizing is naar wens verlopen. Graag willen we jou en het gehele team van Waaijenberg bedanken voor de hele goede service (in speciaal de verhuizers Henk en HenkII). Groeten vanuit een zonnig Italié!!

Verhuizing Zuid-Afrika

Over de firma van Waaijenberg niets dan goeds en Jan van Santen bevelen wij van harte aan.
Het hele proces, van de offerte t/m de daadwerkelijke verhuizing en aflevering in ZA zijn wij erg te spreken…er is maar dan ook niets gebroken of beschadigt en ook het inpakken en inladen in NL verliep erg prettig (het is toch een hele stap en er lopen dan veel emoties mee).

Betaalbaar verhuizen

Maandelijks verzorgen wij meerdere verhuizingen naar en vanuit Oostenrijk. Wij kunnen u daarom aantrekkelijke combinatie kortingen aanbieden. Zo kunt u betaalbaar verhuizen. Vraag een offerte aan en één van onze verhuisadviseurs neemt binnen 24 uur contact met u op.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan. Goed om te weten dat Mondial Waaijenberg Verhuizers BV de beveiligde opslag van uw inboedel kan faciliteren! U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, op deze manier is uw inboedel beschikbaar op het moment dat u deze nodig heeft.

  • Risicoklasse 3 beveiligd
  • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
  • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
  • Aantrekkelijk tarief
  • Per week opzegbaar

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van onze (tijdelijk) opslag faciliteiten? Vraag hier uw offerte aan of informeer naar de mogelijkheden, bel: +31 (0)318 – 624 555.

Downloads en handige links

Op de website van Lonely Planet vindt u leuke wetenswaardigheden over Oostenrijk.

Handige informatie voor uw emigratie naar Oostenrijk vindt u op Rijksoverheid.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.