Menu

Verhuizen naar Zweden

Heeft u plannen om te verhuizen naar Zweden en zoekt u een Erkende Verhuizer? Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt uitkomst.

Mondail Movers Waaijenberg Groep voert regelmatig verhuizingen naar Zweden uit en is Erkende Verhuizer. Benieuwd naar onze aanpak? Bel +31 (0)318 – 624 555 en stel uw verhuisvragen direct één van onze verhuisadviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag informatie aan.

Informatie aanvragen

Vlekkeloos verhuizen naar Zweden

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep kunt u vlekkeloos verhuizen naar Zweden. Wij zijn internationaal verhuisbedrijf en lid van de European Moving Group (EMG). Concreet betekent dit voor u dat uw waardevolle inboedel met zorg wordt behandeld en verhuisd.

Er wordt een overzichtelijke planning gemaakt en onze professionele verhuizers hebben de juiste kennis in huis om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen. Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. 

Uw waardevolle inboedel wordt met zorg behandeld, zo kunt u vlekkeloos verhuizen naar Zweden.

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in verhuizen naar Zweden

Voor veel zaken gelden in Zweden andere wetten en regels. De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep zijn gespecialiseerd in verhuizen naar Zweden en op de hoogte van deze wet- en regelgeving. Maandelijks voert Mondial Movers Waaijenberg Groep meerdere verhuizingen uit naar Zweden en met meer dan 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • > 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in verhuizen naar Zweden

Wilt u vlekkeloos verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf van of naar Zweden en meer weten over onze aanpak, of een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en onze verhuisadviseurs staan voor u klaar.

Offerte aanvragen

Wat kost verhuizen naar Zweden?

Stelt u zich de vraag; Wat kost verhuizen naar Zweden? Neem dan vrijblijvend contact op en laat u informeren door één van onze internationale verhuisspecialisten. Tijdens een bezoek aan uw woning neemt deze specialist uw wensen en de mogelijkheden door, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen, het demonteren en monteren van meubels e.d. Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte en krijgt u een goed beeld van wat verhuizen naar Zweden kost.

Offerte aanvragen

Combinatie kortingen

Aangezien Mondial Movers Waaijenberg Groep maandelijks meerdere verhuizingen naar en vanuit Scandinavië uitvoert kan ons erkende verhuisbedrijf u interessante combinatie kortingen aanbieden. Zo kunt u verhuizen tegen interessant tarief, op het moment dat het u schikt. Op de pagina Rittenoverzicht vindt u een actueel overzicht van wanneer onze buitenlandse ritten vertrekken. Wilt u graag een offerte ontvangen voor uw verhuizing van of naar Zweden? Gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze internationale verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Beveiligde opslag van uw inboedel

Gaat u emigreren en heeft u tijdelijk, of voor een langere periode, opslagruimte nodig voor uw inboedel? Voor beveiligde opslag van uw inboedel bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook aan het juiste adres. Wij hebben 12.000 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. Uw inboedel is veilig opgeslagen en blijft in topconditie. Informeer naar de mogelijkheden en bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Emigreren naar Zweden

U heeft besloten om te emigreren naar Zweden. Naast dromen over de nieuwe woning, het mooie landschap en de ruimte, zijn er veel zaken die geregeld en besloten moeten worden. Want hoe zit het werk, vergunningen en de school voor de kinderen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Op de website van Rijksoverheid vindt u meer informatie over wat u allemaal moet regelen om te kunnen emigreren. De tip die wij gegeven is; laat u vooraf informeren door de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep en Nederlanders die al verhuisd zijn naar Zweden. Deze ervaringsdeskundigen kunnen u veel informatie geven.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.