Menu

Verhuizen op hoog niveau bij ROC A12

Onderwijsgroep ROC A12 heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers ingeschakeld voor een soepele verhuizing van de inventaris vanuit de huidige locatie te Ede i.v.m. verbouwing/uitbreiding van het gebouw. Vanaf diverse verdiepingen moest de inventaris van ca. 1.200 M3 verplaatst worden naar drie tijdelijke locaties te Ede en een groot gedeelte naar de beveiligde, schone en geconditioneerde containerterminal van Mondial Waaijenberg Verhuizers.

Verhuizen met grote impact

Een verhuizing met een operationeel grote impact, want door de werkzaamheden van de aannemer was het niet mogelijk om de huislift te gebruiken. Inzet van hijsliften zou vertraging en extra belasting voor de verhuizers opleveren. Daarnaast zou er dan ook meer mankracht nodig zijn, met extra kosten tot gevolg.

Omdat een gedeelte van de gevel er i.v.m. de verbouwing toch uit moest is er gekozen om een hijskraan in te zetten, die de opslagcontainers en wissellaadbakken voor de gevel hangt. Op deze manier werd een container al binnen 15 minuten geladen. De containers werden vervolgens op de lucht-geveerde meubelwagens geplaatst voor transport van de boedel naar de tijdelijke locaties en de beveiligde opslagruimte. Na transport hebben de verhuizers alles netjes uitgepakt, gemonteerd en op de afgesproken locaties geplaatst.

Directe kostenbesparingen

De kosten van de kraan wegen niet op tegen de inzet van meerdere hijsliften en extra mensen. Kostenbesparend dus voor het ROC en sneller, zodat de aannemer eerder kan beginnen met de verbouwing.

Verhuisopname en planning, soepel professioneel verhuizen

Voordat de verhuizing uitgevoerd kon worden heeft de Mondial Waaijenberg verhuisexpert samen met zijn projectleider een verhuisopname uitgevoerd en de mogelijkheden met de facilitaire dienst van ROC A12 doorgenomen, zo kwam men niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Uiteraard werd er een verhuisplanning gemaakt, zo was het voor de klant inzichtelijk wat erop welk moment moest gebeuren en werd de verhuizing soepel en op gewenste tijdstippen, onder leiding van de projectleider van Mondial Waaijenberg verhuizers, professioneel uitgevoerd. Daarnaast werd er volgens voorschriften een RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie) uitgevoerd en alle mogelijke veiligheidsmaatregelen genomen.

Bedrijfsverhuizing of tijdelijke opslag nodig?

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen of vindt er een interne werkplekverhuizing plaats? De professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers helpen u graag verder. Ook voor (tijdelijke) opslag van kantoor inventaris, meubilair of archief bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden, bel 0318 – 624 555 voor het inplannen van een afspraak of vraag direct een verhuisofferte aan.