Menu

Verhuizen uit de kunst!


Ieder jaar wordt er door Mondial Movers aan een kunstenaar gevraagd om een verhuisdoos te ontwerpen. De kunstenaar krijgt hierbij volledige ontwerpvrijheid. Het ontwerp wordt vervolgens gedrukt op de kunstverhuisdoos van het jaar. Doel van de kunstverhuisdoos is te onderstrepen dat een verhuisdoos meer voor de wereld kan betekenen dan alleen de normale dagelijkse opbergfunctie. De kunstenaars laten de verhuisdoos een eigen verhaal vertellen. Een verhaal dat gebruikers inspireert.

Kunstverhuisdoos 2017

Het ontwerp van 2017 is gemaakt door Pauline Bakker uit Bergen. Zij is bij het ontwerp geïnspireerd door het verhuisverhaal, waarbij de verhuiswagen wordt uitgewuifd, vertrekt, arriveert en uitgeladen wordt bij de nieuwe woning.

Pauline heeft een voorliefde voor de heldere Mondriaan kleuren, deze voorkeur kon ze in dit jaar, waarin Mondriaan in het middelpunt staat, helemaal kwijt op de verhuisdoos.

Vanaf 2013 is de eerste kunstverhuisdoos gelanceerd door Mondial Movers. Mondial Movers sponsort kunst en kunstuitingen gerelateerd aan de branche of het bedrijf.

Vlekkeloos verhuizen uit de kunst?

Mondial Waaijenberg Verhuizers biedt u nu deze unieke kans.
Neem contact op met een van onze medewerkers op 0318 – 624 555, of zend een e-mail naar info@waaijenberg.nl en ontvang uw eigen kunstverhuisdoos.

De kunstverhuisdoos is in gelimiteerde oplage beschikbaar en op = op.