Menu

Verhuizen van senioren en ouderen

Mondial Waaijenberg Verhuizers is specialist in het verhuizen van senioren en ouderen. Uw inboedel is niet alleen allrisk verzekerd tijdens de verhuizing, onze medewerkers zijn zuinig op uw spullen. Ontdek de gestructureerde aanpak en de verschillende verhuisservices van Mondial Waaijenberg Verhuizers voor uw vlekkeloze verhuizing.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Verhuizen van senioren en ouderen

Soms voldoet uw woning niet meer, omdat u slecht ter been bent of omdat uw huidige woning niet aangepast kan worden met de voorzieningen die u nodig heeft, toch wilt u graag zelfstandig blijven wonen. Verhuizen naar een gelijkvloerse woning, een appartement of serviceflat biedt dan uitkomst. Mondial Waaijenberg Verhuizers is de Erkende Verhuizer en organiseert het verhuizen van senioren en ouderen tot in de puntjes.  Ook voor uw verhuizing naar een zorginstelling bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het juiste adres.

Goede planning

Verhuizen vraagt veel voorbereiding en valt of staat met een goede planning. Verhuizen staat op plaats vijf in de stress top-10 van Nederlanders. Terwijl het ook heel gemakkelijk en zonder stress kan verlopen; geef uw verhuizing uit handen aan de professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers en wij zorgen dat u ontspannen en vlekkeloos kan verhuizen.

Verhuischecklist

Heeft u aan alles gedacht? Wij helpen u graag om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Download de verhuischecklist en voorkom dat u dingen vergeet.

Verschillende verhuisdiensten mogelijk

Naast de verhuizing van uw inboedel kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers terecht voor:

  • Het in- en uitpakken van de verhuisdozen.
  • Het (de)monteren en monteren van uw meubelstukken.
  • Handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.
  • (tijdelijke) inboedelopslag. Wij beschikken over ruim 5.000 m³ beveiligde, stofvrije en verwarmde terminals voor opslag in Ede.

Afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget stelt onze verhuisadviseur een verhuispakket voor u samen. Deze is voorzien van een compleet kostenoverzicht. U kunt op eenvoudige wijze de juiste keuzes maken. Bijvoorbeeld om uw verhuizing volledig uitbesteden, of om alleen het vervoer van uw waardevolle bezittingen door Mondial Waaijenberg Verhuizers te laten verzorgen etc.

Onze aanpak

Eén van onze adviseurs komt vooraf bij u op bezoek. In een persoonlijk gesprek worden uw verhuiswensen doorgenomen, de verhuisperiode bepaald, de verhuisdiensten besproken en andere bijzonderheden vastgesteld. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende gespecifieerde offerte, met het verhuispakket dat speciaal voor u is samengesteld. Er wordt exact beschreven wie wat doet, zo wordt er niks aan het toeval overgelaten. Besluit u om de verhuizing door Mondial Waaijenberg Verhuizers te laten verzorgen dan wordt de verhuizing uitgevoerd conform de met u gemaakte afspraken en zorgen onze verhuizers ervoor dat uw inboedel op de geplande verhuisdag(en) plezierig en vlekkeloos naar uw nieuwe woning worden verhuisd.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Over Mondial Waaijenberg Verhuizers

Mondial Waaijenberg Verhuizers, gevestigd in Ede (gld.), vindt haar oorsprong in 1896. Met ruim een eeuw verhuiservaring weet Mondial Waaijenberg Verhuizers als geen ander hoe je een verhuizing professioneel en gestructureerd aangepakt.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voeren wij uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Erkende Verhuizers, ISO-certificaten en deelname aan OEV, de brancheorganisatie voor verhuisbedrijven. Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het organiseren van uw verhuizing en voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw goederen.

Met zo’n zestig werknemers, een vloot van zo’n twintig vrachtauto’s, 450 containers en een opslagruimte van 5.000 m³ kan het bedrijf haar klanten uitstekend van dienst zijn.

Zorgverhuizing

Mondial Waaijenberg Verhuizers is ook gespecialiseerd in zorgverhuizingen. Een zorgverhuizing vereist specialistische kennis en verhuizers die weten hoe ze om moeten gaan met cliënten met een (verstandelijke) beperking, of zieken die met bed en al verhuisd moeten worden. Mondial Waaijenberg Verhuizers zet voor dit soort verhuizingen haar zorgverhuizers in.

Naast een haalbare planning wordt er goede begeleiding verleend en wordt er met tal van andere zaken rekening gehouden zodat cliënten zo min mogelijk last ervaren van de verhuizing.

Gaat u verhuizen? Neem contact op met Mondial Waaijenberg Verhuizers

Laat u informeren door de verhuisadviseurs van Mondial Waaijenberg en bel 0318 – 624 555 of stuur een e-mail. Wij staan voor u klaar en verzorgen graag uw vlekkeloze verhuizing.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Interessante artikelen

Het CBS heeft een aantal interessante artikelen gepubliceerd over ouderen en verhuizen.

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/32/ouderen-overwegen-vaker-een-verhuizing
https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2018/32/verhuizingen-van-oudere-huishoudens

Downloads

Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen