Menu

Verhuizing van de Nederlandse Kastelenstichting

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft in januari jl. de verhuizing van de Nederlandse Kastelenstichting mogen verzorgen.

Verhuizing van de Nederlandse Kastelenstichting | van Wijk bij Duurstede naar Amersfoort

In totaal heeft Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg zes verhuizers en drie luchtgeveerde meubelwagens ingezet om de verhuizing van de Nederlandse Kastelenstichting, van Wijk bij Duurstede naar Amersfoort, vlekkeloos uit te voeren.

Bibliotheekboeken, archief, stellingkasten en kantoormeubilair

Van het inpakken van bibliotheekboeken en het archief tot en met het demonteren van stellingkasten en het kantoormeubilair, ruim 400 strekkende meter is door onze professionele verhuizers in drie dagen tijd verhuisd van Wijk bij Duurstede naar de nieuwe locatie in het Onze Lieve Vrouwe ter Eem, te Amersfoort. In dit gerenoveerde klooster, waar meer organisaties gevestigd zijn die zich bezig houden met het Nederlandse erfgoed, hebben onze medewerkers alles weer uitgepakt, gemonteerd en geïnstalleerd, zodat de medewerkers van de Nederlandse Kastelenstichting snel weer hun werkzaamheden konden hervatten.

Nederlandse Kastelenstichting over de verhuizing met Mondial Waaijenberg:

“Over het algemeen ben ik erg tevreden over de hele verhuizing. Het ging mooi vlot!”

Over De Nederlandse Kastelenstichting

De Nederlandse Kastelenstichting (NKS) is opgericht in 1945 en is hét kenniscentrum op het gebied van kastelen en buitenplaatsen. De NKS doet wetenschappelijk onderzoek naar kastelen, buitenplaatsen en hun historische omgeving. De stichting organiseert jaarlijks Dag van het Kasteel, het grootste landelijke publieksevenement op het gebied van kastelen en buitenplaatsen. 

Projectverhuizing, van projectplan tot uitvoering

Voorafgaand aan deze projectverhuizing heeft onze verhuisadviseur een opname op locatie gedaan en alle wensen doorgenomen.  Vervolgens is er een gecertificeerde projectleider toegewezen, deze projectleider heeft een duidelijke en haalbare planning voor de projectverhuizing van de Nederlandse Kastelenstichting gemaakt. Daarbij is o.a. gebruik gemaakt van een verhuischecklist, zodat er niets vergeten wordt. Vervolgens zijn alle gemaakte afspraken verwerkt in een projectplan, voorzien van een tijdsplanning, een stappenplan en een overzichtelijk draaiboek. Zo was ook deze projectverhuizing goed en professioneel georganiseerd. Vanaf de opname tot en met de verhuizing is de Nederlandse Kastelenstichting volledig begeleid en is de stichting vlekkeloos verhuisd.

Verhuiskosten aanvragen of een persoonlijke afspraak inplannen voor uw project verhuizing?

Wilt u weten hoe hoog de verhuiskosten voor uw project verhuizing zijn? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn, maar ook welke verhuisservices u van ons kunt verwachten. In het menu rechts op deze pagina kunt u een keuze maken om aanvullende informatie op te vragen.

Uiteraard plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in om zaken rondom uw bedrijfs- of werkplekverhuizing te bespreken. Vul ons contactformulier in, bel direct met een van onze verhuisspecialisten via 0318 – 624 555 of stuur een e-mail naar info@waaijenberg.nl.