Menu

Verkiezing ondernemer van het jaar 2017


Wat was het in de afgelopen periode spannend…
Samen met CTS IT B.V. en SIEPLO B.V. was Mondial Waaijenberg Verhuizers genomineerd voor onderneming van het jaar 2017, in de categorie MKB & detailhandel en maakten wij kans op de titel Onderneming van het jaar 2017.

23 oktober was het dan eindelijk zover. Onze directeur, Jan van Santen, werd samen met zijn vrouw opgehaald in een prachtige bolide van Vallei Autogroep. Eenmaal aangekomen bij De Reehorst werden de genomineerden warm onthaald en feestelijk welkom geheten door een ontvangstcomité van alle betrokken businesspartners waaronder directeur bedrijven Rabobank Vallei en Rijn, Ben Smeek, Burgemeester René Verhulst, Wethouder Vreugdenhil en de commissieleden. Het startsein voor alweer de 13e editie van het Business Event van de gemeente Ede!

Het was een spannende bijeenkomst voor de genomineerden in de diverse categorieën
De avond werd op een vlotte manier gepresenteerd door Anita Witzier en zij verdiepte zich in de achtergrond van iedere ondernemer. Anita wilde van Jan van Santen meer weten over De Verhuisfamilie, dat in het dossier van Mondial Waaijenberg genoemd wordt en Jan kreeg ruim de gelegenheid om dit initiatief van Mondial Movers voor het voetlicht te brengen.

Per categorie werden de bedrijfsfilms getoond, hielden de ondernemers hun pitches en daarna werd de winnaar bekend gemaakt door Notaris Sjirk Bijma.

Winnaar in de categorie MKB & detailhandel

Wij feliciteren SIEPLO B.V van harte met de titel ondernemer van het jaar 2017 in de categorie MKB & detailhandel.

En wat zijn wij trots dat Mondial Waaijenberg Verhuizers dit jaar geselecteerd en genomineerd was voor onderneming van het jaar 2017 in deze categorie. Wij voelen ons zeer vereerd dan ons mondiale verhuisbedrijf is opgevallen bij de jury en een podiumplaats heeft behaald.

Winnaars Jonge Ondernemer en Groot Zakelijk

In de categorie Jonge Ondernemer mag Wesley Glasmacher van Wesinthewild zich ondernemer van het jaar noemen en in de categorie Groot Zakelijk heeft Eurotrol, Bart Maas, deze titel toebedeeld gekregen. Van harte gefeliciteerd namens directie en medewerkers van Mondial Waaijenberg Verhuizers.

Dankzegging

De afgelopen periode heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers veel attenties, felicitaties en gelukwensen mogen ontvangen. Namens directie en medewerkers nogmaals iedereen hartelijk te bedankt.

Fotografie: Fabian Boot

Oorkonde Mondial Waaijenberg Verhuizers. Passie voor verhuizen en maatschappelijk verantwoord ondernemen