Menu

Vleugel en inboedel naar volle tevredenheid verhuisd

Voor één van onze particuliere relaties hebben wij naar volle tevredenheid een vleugel en de complete inboedel verhuisd naar een eengezinswoning in Wageningen.

Vleugel en complete inboedel verhuisd

Om de vleugel maximaal te beschermen is deze, door onze professionele verhuizers, zorgvuldig in doeken en folie verpakt. Ook de inboedel is met het juiste verpakkingsmateriaal ingepakt in stevige verhuisdozen. Voor het vervoer naar het nieuwe woonadres in Wageningen zijn onze duurzame luchtgeveerde meubelwagens ingezet.

Vleugel naar 2e etage  

De vleugel moest verhuisd worden naar de 2e verdieping. Voor de woning lag een nog een kleine uitdaging op onze verhuizers te wachten. Deze uitdaging, in de vorm van een sloot, moest overbrugd worden. Door gebruik te maken van een kraan werd niet alleen het water, maar ook het hoogteprobleem eenvoudig opgelost en is de vleugel vlekkeloos op de 2e etage afgeleverd. Mondial Movers Waaijenberg Verhuizers heeft veel ervaring met het verhuizen van piano’s, vleugels en grote meubelstukken. 

Verhuisplannen?

Heeft u verhuisplannen en wilt u meer weten over de werkwijze van Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Verhuizers? Informeer naar de mogelijkheden, ons professionele verhuisteam staat voor u klaar!

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.