Menu

Voedselactie DORCAS te Amersfoort, Mondial Waaijenberg komt in actie


Stichting DORCAS organiseerde deze landelijke voedselactie voor de 22e keer op rij.
Op ruim duizend locaties in Nederland, in supermarkten, kerken en scholen, zamelen duizenden vrijwilligers samen met consumenten voedsel en geld in voor de allerarmsten in Oekraïne, Moldavië, Albanië en Roemenië, zo ook in Amersfoort. Mondial Waaijenberg komt, net als vorige jaren, in actie.

Voedselpakketten voor minderbedeelden in het Oostblok

Met de steun van o.a. de supermarkten, Lichtkring, AH Hoogland, Boni Hoogland, AH Vathorst vrijwilligers en particulieren is in Amersfoort voedsel ingezameld. Hiermee worden voedselpakketten samengesteld. Deze voedselpakketten zijn broodnodig en vinden hun weg naar minderbedeelden en kwetsbare mensen in de hierboven beschreven Oostbloklanden.

Waaijenberg Verhuizers stelt belangeloos verhuiswagen en chauffeur ter beschikking

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vinden wij dit een mooi initiatief, daarom hebben wij, geheel belangeloos, een verhuiswagen en chauffeur ter beschikking gesteld. Patrick Roelofsen, onze chauffeur, heeft deze pakketten bij de diverse supermarkten in Amersfoort afgehaald en getransporteerd naar de loods van DORCAS waar de voedselpakketten worden samengesteld. Patrick hartelijk bedankt dat jij je, in je vrije tijd, hebt ingezet voor dit goede doel.

644 Gezinnen geholpen

Mede dankzij het alle betrokkenen zijn er 644 voedselpakketten verzameld in Amersfoort. Dat betekent dat 644 gezinnen met deze actie geholpen worden. Bekijk hier de compilatie van de Dorcas Voedselactie 2017.

Over MVO bij Mondial Waaijenberg

Mondial Waaijenberg is een maatschappelijk betrokken organisatie. Meer weten over wat wij doen in het kader van MVO? Kom het te weten op de pagina MVO.