Menu

Voorstelling MOMO: En toen…reprise

Tijdens de muziektheatervoorstelling ‘En toen…reprise’ wordt een leeg boek gevuld met levensverhalen. Vaar mee over de rivier van het leven en wordt meegenomen in de verhalen en herinnering van de spelers van MOMOtheaterwerkplaats. Deze voorstelling is samen met Stef Bos ontwikkeld.

Mondial Waaijenberg Verhuizers, sponsor van MOMO. Tijdens de muziektheatervoorstelling ‘En toen…reprise’ wordt een leeg boek gevuld met levensverhalen.

Datum en tijdstip

22 november 2018 van 20:00 uur – 22 uur
23 november 2018 van 20:00 uur – 22 uur

Locatie: Renswoudseweg 1 te Ederveen

Meer over ‘En toen…reprise’

Voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten gaat u naar de website van Momo theaterwerkplaats.

Over MOMOtheaterwerkplaats

MOMOtheaterwerkplaats is een stichting die theater maakt met mensen met een beperking als dagbesteding. Op dit moment bezoeken wekelijks 40 deelnemers de theaterwerkplaats op alle dagen van de week en maken zij theaterproducties die alom gewaardeerd worden. MOMO timmert al 12 jaar aan de weg in Ederveen, vlakbij station De Klomp.

De deelnemers van MOMOtheaterwerkplaats kunnen met hun optredens voor een onvergetelijke avond zorgen, waar nog lang over nagepraat wordt. Het ontmoeten en verbinden van verschillende werelden en maatschappelijk meedoen is een van de doelstellingen van MOMO.

Opslagruimte beschikbaar voor MoMo

Mondial Waaijenberg steunt de MoMo Theaterwerkplaats. MoMo mag verhuisdozen lenen en er is opslagruimte beschikbaar gesteld zodat deze theatergroep hun toneelattributen en kleding van de acteurs kunnen opslaan.

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.