Menu

Voorstelling Sip! en Somber?!

Kom op vrijdag 23 februari a.s. naar Sip! en Somber?! Deze muziektheatervoorstelling van MoMo theaterwerplaats uit Ederveen zal u ontroeren.

Iedereen is wel eens somber. Iedereen is wel eens verdrietig. En iedereen heeft wel eens nergens zin in. Maar wat moet je doen als je niet in staat bent om dit zelf op te lossen. Met diverse liedjes en scenes laten de spelers van MOMO theaterwerkplaats op een ontroerende en ludieke manier zien wat er gebeurd met iemand die een depressie heeft.

‘Sip! en Somber?!

‘Sip! en Somber?! Is een muziektheatervoorstelling van MOMO theaterwerkplaats. Alle teksten en muziek zijn geschreven op basis van de ideeën van de acteurs. Wilt u deze talenten zelf bekijken, kom dan op 23 februari a.s. naar de voorstelling.

Datum en tijdstip

Vrijdag 23 februari 2018 vanaf 20:00 uur
Locatie: Renswoudseweg 1 te Ederveen

Kaarten reserveren

Kaarten kosten a 8,50 per stuk
Reserveer uw kaarten telefonisch 0318 570 569 of per e-mail info@momotheaterwerkplaats.nl

Over MoMo Theaterwerkplaats

Deze theatergroep bestaat uit kunstzinnige talenten met een hulp en / of zorgvraag. De dagbesteding die deze theaterwerkplaats biedt geeft deze acteurs veel ontwikkelmogelijkheden. Lees meer op de website van MoMo.

Opslagruimte beschikbaar voor MoMo

Mondial Waaijenberg steunt de MoMo Theaterwerkplaats. MoMo mag verhuisdozen lenen en er is opslagruimte beschikbaar gesteld zodat deze theatergroep hun toneelattributen en kleding van de acteurs kunnen opslaan.

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.