Menu

Vroeger was alles….

Zo nu en dan duiken er foto’s op uit een ver verleden. Foto’s die het tijdsbeeld weergeven van weleer en nostalgische gevoelens naar boven brengen, je kent dat wel…”vroeger was alles….” Zo ook een paar weken geleden, drs. Hans Frankenmolen stuurde mij een e-mail en verblijde mij met een aantal mooie foto’s van Sander Waaijenberg, oud directeur Waaijenberg Verhuizers.

MVO maar dan anno 20e eeuw
De heren Waaijenberg waren zeer betrokken ondernemers en werkten mee aan diverse initiatieven binnen de regio. Tegenwoordig het wel bekende Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Waaijenberg Groep heeft deze lijn voortgezet, vanuit de overtuiging dat iedereen de verantwoordelijkheid heeft om, binnen de mogelijkheden die je hebt, iets goeds te doen voor een ander en klaar te staan daar waar nodig.

Polar Bears
Zo droeg de familie Waaijenberg Polar Bears, waterpolovereniging van Ede, een warm hart toe en leverde Sander Waaijenberg een bijdrage binnen het bestuur.
Hier zijn wat leuke, uiteenlopende “kiekjes” van de uitreiking van het “Sander Kok bokaal” door Jeanne Kok (1963) tot aan de opening van zwembad de Peppel in 1972 door Polar Bears.

de heer Waaijenberg neemt IM Sander Kok bokaal in ontvangst van mevrouw Jeanne Kok 1963 

Bestuursvergadering Polar Bears Ede, Waaijenberg Senior  Polar Bears Ede, na afloop van een bestuursvergadering

Polar Bears opent De Peppel 1972, met de heer Waaijenberg  Waaijenberg sr Bestuur Polar Bears Ede

Wij danken de heer Frankenmolen hartelijk voor het aanleveren van deze foto’s.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.