Menu

Waaijenberg biedt steun tot en met de Spelen!

Uiteraard ben ik (Kimberley Bos) hartstikke blij met al jullie steun, maar omdat ik dit jaar mee wil draaien in het Inter Continentale Circuit (ICC) zal de sponsorpot toch iets uitgebreid moeten worden. Ik zal namelijk de eerste helft van het seizoen in Amerika verblijven. Daarom ben ik de afgelopen zomermaanden erg druk geweest om ook nieuwe sponsoren aan te trekken, en met succes!

Op 9 september heb ik onder het toeziend oog van de dames van de medische fitnessgroep bij Fysiomed Bravenboer een sponsorcontract getekend met Waaijenberg mondial movers en Fysiomed Bravenboer die al eerder sponsoring had toegezegd.

Waaijenberg heeft met mij een contract getekend tot aan de Olympische Spelen 2018. Daar ben ik erg blij mee! Jullie zullen de namen nog wel vaker voorbij zien komen dus!