Menu

Wandelen voor Water 2017

Jonge kinderen, in derdewereldlanden, moeten vaak iedere dag lange afstanden lopen om (schoon) water te halen. In de week van Wereldwaterdag lopen daarom in heel Nederland tussen de 20.000 en 30.000 schoolkinderen voor schoon water in derdewereldlanden, zo ook in de gemeente Ede. Hier is de organisatie in handen van Rotary Ede-Kernhem.

24 maart 2017 Wandelen voor Water in de gemeente Ede

Op 24 maart 2017 leggen 892 kinderen van basisscholen in de gemeente Ede een traject van 6 kilometer af, ieder met 6 liter water op hun rug = 4 gevulde PET flessen.
Aan het einde van deze dag wordt het water uit deze flessen gestort in de gemeente vijver.
Het sponsorgeld dat de kinderen inzamelen komt ten goede aan een schoonwaterproject in Bangladesh.

Transport van 24 stuks rolcontainers

Mondial Waaijenberg Verhuizers stelt een verhuiswagen met chauffeur beschikbaar om het transport van 24 rolcontainers, waarin de PET flessen verzameld worden, te verzorgen. Zo is ook het logistieke deel, ophalen en brengen van de PET flessen van en naar de diverse locaties, goed geregeld voor dit evenement.

Meer over Wandelen voor Water in Ede

Wandelen voor water EDE TV nieuwsitem:


Wandelen voor Water heeft tot doel het wereldwijde tekort aan veilig drinkwater en goede sanitatie, voor het jaar 2020, met vijftig procent terug te dringen.

Wij wensen de organisatie en de kinderen een geslaagde dag toe!

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.