Menu

Wordt Mondial Waaijenberg Verhuizers onderneming van het jaar 2017?


In de categorie MKB & Detailhandel staat Mondial Waaijenberg Verhuizers B.V. samen met CTS IT B.V., SIEPLO B.V. op het podium. Wie wordt de definitieve winnaar? De jury heeft vooraf de winnaar bepaald, maar het aanwezige publiek krijgt deze avond de mogelijkheid om op zijn/haar favoriet te stemmen. Deze stemmen zijn van invloed op de uiteindelijke uitslag.

Bent u aanwezig tijdens het event? Dan hopen directie en medewerkers van Mondial Waaijenberg dat u massaal op ons bedrijf zult stemmen! Alvast hartelijk bedankt!

Zodra de stemmen geteld zijn maakt de juryvoorzitter, notaris Sjirk Bijma, bekend wie de titel het komend jaar mag dragen. “Het belooft een spannende race worden gezien het feit dat de jury 50% van deze stemming bepaalt, ‘’  aldus Astrid Schimmel, directeur Network Business Events.

Wilt u aanwezig zijn en uw stem uitbrengen tijdens het Business Event Ede op 23 oktober aanstaande? Lees meer op de website van het businessevent.

Fotograaf: Fabian Boot, fabianBootFotografie

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.