Menu

Zorgverhuizing naar Landgoed Stoutenburg

Als erkende verhuizer kom je nog eens ergens…Zo hebben onze deskundige zorgverhuizers pas een inboedel verhuisd naar Landgoed Stoutenburg in Leusden. Werkelijk een prachtig landgoed en het kasteel dat volledig omgebouwd is tot woonhuis voor ouderen met dementie is één van de zorglocaties van Wonen bij September.

Team van zorgverhuizers

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft haar team van zorgverhuizers ingezet om deze particuliere zorgverhuizing soepel te laten verlopen. Zorgverhuizers hebben een speciale opleiding gehad en gaan zorgvuldig te werk, om ervoor te zorgen dat patiënten of cliënten zo min mogelijk last hebben van de verhuizing. Ook kunnen zij inspelen het gedrag van cliënten/patiënten.

Mondial Waaijenberg Groep, verhuizen nationaal en internationaal, overzee en over de weg

Mondial Movers Waaijenberg Groep is naast Erkende Verhuizer ook gecertificeerd zorgverhuizer. Omdat er bij een zorgverhuizing veel extra zaken komen kijken, vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer over onze aanpak.

Over het landgoed en Wonen bij September

Op landgoed Stoutenburg in de gemeente Leusden is het kasteel, dat in 1888 gebouwd is, volledig gerenoveerd, aangepast en verbouwd tot een volwaardig woonhuis voor ouderen met dementie. Een prachtige locatie middenin de natuur, maar toch levendig door alle bezoekers op het landgoed. In het woonhuis, van zorginstelling Wonen bij September, staan liefde, aandacht en betrokkenheid centraal.

Meer weten?

Voor een soepel verloop van een zorgverhuizing staan de wensen van uw zorginstelling en van uw cliënten en/of patiënten centraal. Een zorgverhuizing vraagt om kennis van zaken en vaak betekent het dat er meer georganiseerd moet worden. Onze zorgverhuizers vertellen u graag over onze aanpak. Bel 0318 624 555 voor het inplannen van een afspraak of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.