Menu

Bijzondere internationale verhuizing

In augustus jl. hebben wij, samen met onze partner in Zwitserland, een bijzondere Internationale verhuizing voor één van onze klanten uitgevoerd. De complete inboedel, waaronder een kostbare vleugel, is van Nederland naar een appartement in Zurich Zwitserland verhuisd. Het inhuizen van de piano gebeurde met een kraan. Dat vraagt om vakkennis! Bekijk een impressie en lees hieronder meer over onze aanpak.

Internationale verhuizing

Voorafgaand aan deze internationale verhuizing heeft de verhuisadviseur een bezoek gebracht aan onze klanten. Tijdens de afspraak zijn alle wensen doorgenomen, is de inboedel getaxeerd en de verhuisdatum vastgelegd. Voor het vervoer en het inhuizen van de vleugel zijn vooraf verschillende zaken onderzocht en gecontroleerd. Want het verhuizen van een vleugel vraagt om de juiste zorg en vakkennis! Meer weten over het verhuizen van een vleugel of piano? Lees hieronder verder.

Piano of vleugel verhuizen, onze aanpak

Het verhuizen van een piano of vleugel is een vak apart. Mondial Movers Waaijenberg heeft de juiste kennis in huis en gebruikt speciale technieken om uw piano en/of vleugel met de juiste zorg te verhuizen. Voor een optimale bescherming van uw piano/vleugel wordt gebruik gemaakt van de juiste beschermingsmiddelen.

Controleer uw inboedelverzekering

Wilt u een piano of vleugel verhuizen? Controleer voorafgaand aan uw verhuizing altijd uw inboedelverzekering. Mondial Movers Waaijenberg Groep sluit voor elke standaard verhuizing een garantiecertificaat af met een allriskverzekering tot € 100.000,00. Voor u de garantie dat ook uw dierbare muziekinstrument goed verzekerd is tijdens uw verhuizing.

Meer weten

Wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel +31 (0)318 – 624 555 en spreek direct met één van onze verhuisadviseurs. U kunt ook het contactformulier invullen, of een offerteaanvraag indienen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.