Menu

Vlekkeloos verhuizen naar het buitenland

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar het Buitenland? Goed om te weten dat Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep verstand heeft van internationaal verhuizen.

Daarnaast hebben wij ook opslagfaciliteiten en een douanedepot, waar u tijdelijk of voor een langere periode uw waardevolle bezittingen beveiligd en geklimatiseerd kunt laten opslaan. Tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Meer weten? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag aan één van onze verhuismedewerkers.

Stel uw vraag

Verhuizen naar het buitenland

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met verhuizingen naar en vanuit het buitenland. Kijkt u eens in ons complete overzicht voor alle buitenlandse verhuizingen. Hier is precies aangegeven naar welke landen wij al eens hebben verhuisd. Internationaal verhuizen met Mondial Movers Waaijenberg Groep betekent dat uw verhuizing vlekkeloos wordt uitgevoerd. 

Wat kost verhuizen naar het buitenland

Op de vraag: Wat kost verhuizen naar het buitenland? Plant één van onze verhuisadviseurs graag een persoonlijke afspraak met u in. Tijdens deze afspraak worden al uw verhuiswensen doorgenomen, ontvangt u advies en wordt uw inboedel getaxeerd. Op basis van uw wensen en deze taxatie ontvangt u een overzichtelijke offerte en kunt u eenvoudig een keuze maken. Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak met één van onze verhuisadviseurs of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende offerteopname.

Offerte aanvragen

European Moving Group

Onze internationale verhuiservaring en ons lidmaatschap van de European Moving Group (EMG) betekenen concreet voor u dat wij een overzichtelijke planning maken en weten hoe uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) verplaatst moet worden. Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. De Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Daar hoeft u zich bij uw verhuizing naar het buitenland dus niet druk over te maken.

Offerte aanvragen

FEDEMAC certificaat 2017

Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017.

Inboedelopslag bij Mondial Waaijenberg Groep

Verhuist u, bijvoorbeeld als expat, tijdelijk naar het buitenland? Dan heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep  opslagfaciliteiten waar u uw waardevolle bezittingen veilig en geklimatiseerd kunt laten opslaan, tot het moment dat u deze weer nodig heeft. Meer weten of een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en de verhuisadviseur plant een afspraak met u in voor een offerteopname.

Offerte aanvragen

Inboedelopslag: hoe het werkt

Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, zodat goederen of archieven van onze klanten snel vindbaar zijn. Daarbij is het mogelijk om deze tussentijds uit de opslag te halen, direct op het moment dat het nodig is.

Uw spullen optimaal beveiligd bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Met opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep bent u verzekerd dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen. Ze blijven in topconditie en zijn bij ons goed beveiligd. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van onze (tijdelijke) opslagfaciliteiten? Vraag hier uw offerte aan of informeer naar de mogelijkheden. Bel 0318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en de verhuisadviseur plant een afspraak met u in voor een offerteopname.

Offerte aanvragen 

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groep BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Movers Waaijenberg Groep bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Offerte aanvragen 

Verhuizen naar…

Kijk verder naar informatie over verhuizen naar een specifiek land:

Offerte aanvragen

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw verhuizing naar het buitenland? Gebruik onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel 0318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen 

Ja, ik wil een informatiepakket!

Vlekkeloos  internationaal verhuizen? Mondial Waaijenberg Groep, is zuinig op uw spullen!

Leuk om te lezen

A Worry-Free Vacation: Preparing Your Home for Your Time Away
10 Things You Should Never Wear When Traveling Abroad
Road Trip Packing List (with Checklists)

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.