Menu

Vlekkeloos verhuizen naar het buitenland

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met verhuizingen naar en vanuit het buitenland. Kijkt u eens in ons complete overzicht voor alle buitenlandse verhuizingen. Hier is precies aangegeven naar welke landen wij al eens hebben verhuisd. Internationaal verhuizen met Mondial Movers Waaijenberg Groep betekent zorgeloos verhuizen voor u!

European Moving Group

Deze ervaring en ons lidmaatschap van de European Moving Group (EMG) betekenen concreet voor u dat wij een overzichtelijke planning maken en weten hoe uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) verplaatst moet worden. Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. De Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Daar hoeft u zich bij uw verhuizing naar het buitenland dus niet druk over te maken.

FEDEMAC certificaat 2017

Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017.

Inboedelopslag bij Mondial Waaijenberg Groep

Verhuist u, bijvoorbeeld als expat, tijdelijk naar het buitenland? Dan heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep interessante opslagfaciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Inboedelopslag: hoe het werkt

Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, zodat goederen of archieven van onze klanten snel vindbaar zijn. Daarbij is het mogelijk om deze tussentijds uit de opslag te halen, direct op het moment dat het nodig is.

Uw spullen optimaal beveiligd bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Met opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep bent u verzekerd dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen. Ze blijven in topconditie en zijn bij ons goed beveiligd. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van onze (tijdelijke) opslagfaciliteiten? Vraag hier uw offerte aan of informeer naar de mogelijkheden. Bel 0318 – 624 555 of mail naar info@waaijenberg.nl.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groep BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Movers Waaijenberg Groep bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Verhuizen naar…

Kijk verder naar informatie over verhuizen naar een specifiek land:

Offerte aanvragen

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw verhuizing naar het buitenland? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Vlekkeloos  internationaal verhuizen? Mondial Waaijenberg Groep, is zuinig op uw spullen!

Leuk om te lezen

A Worry-Free Vacation: Preparing Your Home for Your Time Away
10 Things You Should Never Wear When Traveling Abroad
Road Trip Packing List (with Checklists)