Menu

Bijzondere ontmoeting voor Mondial Waaijenberg


bij Rabobank Vallei & Rijn

Bij Rabobank Vallei & Rijn te Ede vond op dinsdag 5 september jl. een bijzondere ontmoeting plaats. De genomineerden van het Business Event gemeente Ede, waaronder Mondial Waaijenberg Verhuizers, genomineerd voor Ondernemer van het Jaar, categorie MKB & Detailhandel, maakten kennis met de betrokkenen van dit jaarlijks terugkerend netwerkevenement.

Wie zijn de gezichten van de welbekende voordrachtscommissie, welke betrokken businesspartners maken het evenement mede mogelijk en niet te vergeten wie zal bepalen wie de awards mee naar huis mogen nemen?

Tijdens deze bijeenkomst hielden de geselecteerde ondernemers een pitch. Zo ook Jan van Santen, die ons verhuisbedrijf met verve en op ludieke manier onder de aandacht bracht bij de deskundige jury. Diverse specialisaties kwamen aan bod, waaronder internationaal verhuizen, projectverhuizingen, verhuizingen van zorginstellingen, beveiligde opslag van kostbare bezittingen en Verantwoordelijk Maatschappelijk Ondernemen, één van de pijlers van Mondial Waaijenberg.

Als verhuisbedrijf loopt Mondial Waaijenberg voorop als het gaat om duurzaamheid, elektrisch vervoer en hergebruik van materialen.

In Nederland wordt met 22 verhuisbedrijven samengewerkt, Mondial Movers BV en in Europa is Mondial Waaijenberg aangesloten bij EMG (European Moving Group), een samenwerkingsverband van ca. 400 verhuisbedrijven.

Belangrijke doelstellingen van deze samenwerkingsverbanden: lege terugritten voorkomen, de uitstoot van CO2 reduceren en tegengaan en kosten verlagen.

In de categorie MKB & Detailhandel herkent Jan een gezamenlijke overeenkomst tussen de concurrentie nl. transport en logistiek. CTS IT met het verplaatsen van informatie over de digitale snelweg, SIEPLO  met de mengvoedersystemen en Mondial Waaijenberg Verhuizers B.V met het transport van waardevolle bezittingen voor haar cliënten.

De finale presentatie vindt plaats tijdens het Business Event welke gehouden wordt op maandag 23 oktober aanstaande in De Reehorst. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.  Voor meer informatie en kaartverkoop: www.businesseventede.nl.

Fotograaf: Fabian Boot, fabianBootFotografie