Menu

Duurzame verhuizing design olifant & inboedel

Voor één van onze klanten heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep de complete inboedel en deze design olifant vlekkeloos en duurzaam verhuisd. Tijdens deze particuliere verhuizing hebben onze verhuismedewerkers het kunstobject met zorg in de verhuiswagen getild en samen met de huisraad vervoerd naar het nieuwe woonadres.

Daar aangekomen is de olifant, met een verhuislift, naar zijn nieuwe plek op de bovenste verdieping van het appartementencomplex gebracht.

Design olifant vlekkeloos verhuizen

Het vereist de nodige vakkennis om kunstobjecten, zoals deze design olifant, vlekkeloos te verhuizen. De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep hebben deze kennis in huis. Met een planmatige aanpak, gebruik van de juiste beschermende verpakkingsmaterialen en verhuismiddelen en met meer dan 120 jaar verhuiservaring kunt u uw verhuizing dan ook met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Verhuizing van l’efante Felise

Het is niet de eerste keer dat wij een olifant verhuisd hebben. Een aantal jaren geleden heeft ons verhuisbedrijf de internationale verhuizing van l’efante Felise gecoördineerd, van Italië naar het Tegelmuseum in Nederland. Dit keramisch kunstwerk heeft ruim 50 jaar de gevel van het vakantieverblijf van koningin Juliana en Prins Bernhard in Porto Ercole gesierd.

Naast het verhuizen en opslag van inboedels van particulieren en inventaris van bedrijven, zorginstellingen of scholen heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep ook de nodige kennis en ervaring in het duurzaam verhuizen en beveiligde en geklimatiseerde opslag van museale werken en cultureel erfgoed, zowel nationaal als internationaal.

Kunstobject vlekkeloos verhuizen?

Laat u informeren over de mogelijkheden. Bel 0318 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag aan één van onze verhuisadviseurs. Zij adviseren en helpen u graag om uw bijzondere kunstobject vlekkeloos te verhuizen.

Ik wil advies 

Duurzaam verhuizen

Zuinig omgaan met het milieu, minder afval en verlagen van stikstof- en CO2-uitstoot. We worden steeds milieubewuster en willen ook duurzaam verhuizen. Mondial Movers Waaijenberg Groep is bewust duurzame verhuizer. U herkent een duurzaam verhuisbedrijf o.a. aan:

  • Een ISO 14001 certificaat
  • Het Erkende Verhuizer certificaat
  • Het gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal en verhuismiddelen
  • De inzet van elektrische verhuiswagens en duurzaam wagenpark
  • Het actief doorvoeren van milieubesparende maatregelen

Duurzame verhuisdozen en beschermend inpakmateriaal

Om uw spullen goed te beschermen maakt ons verhuisbedrijf gebruik van duurzame verhuisdozen en beschermend verpakkingsmateriaal. Ook kunt u verhuisdozen huren via ons verhuisbedrijf. U ontvangt dan gegarandeerd stevige verhuisdozen die uw bezittingen beter beschermen en die langer meegaan dan verhuisdozen uit een bouwmarkt of winkel. Meer weten over duurzaam verhuizen? Klik op onderstaande button en lees meer.

Over duurzaam verhuizen