Menu

Museale verhuizing

Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft de kennis en ervaring met het succesvol uitvoeren van museale verhuizingen en de beveiligde opslag van museale werken, zowel nationaal als internationaal.

Een museale verhuizing is specialistisch werk en het verhuizen van kunststukken, zoals beelden, schilderijen en cultureel erfgoed, vraagt om zorgvuldigheid en een behoedzame aanpak. U bent bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres; uw museale verhuizing wordt vlekkeloos uitgevoerd.

Stel uw vraag

Vlekkeloze museale verhuizing

De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep werken planmatig. Om uw museumstukken optimaal te beschermen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig en duurzaam verpakkingsmateriaal. Een vlekkeloze museale verhuizing begint dan ook bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Bel +31 (0)318 – 624 555 en ontvang meer informatie, of gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze verhuisadviseurs.

Stel uw vraag

Museale verhuizing projectmatig uitgevoerd

Wanneer u uw museale verhuizing uitbesteed aan Mondial Movers Waaijenberg Groep dan wordt uw verhuizing projectmatig uitgevoerd. U kunt rekenen op:

  • Gecertificeerde begeleiding, tijdens het volledige proces
  • Een verhuisopname op locatie
  • Een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw wensen en eisen
  • Een verhuischecklist
  • Een projectplan
  • Een draaiboek
  • Hoogwaardige, beschermende verpakkingsmaterialen

Een gecertificeerde projectmanager, die speciaal aan u wordt toegewezen, werkt het projectplan uit. Dit projectplan is o.a. voorzien van een overzichtelijk stappenplan en een haalbare tijdsplanning. Ook staat hierin precies beschreven wat er wanneer verhuisd wordt, welke materialen en verpakkingsmaterialen er nodig zijn en hoe het draaiboek van de verhuizing eruitziet. Zo bent u continu op de hoogte van de vorderingen van de verhuizing van uw museum en kunstwerken. U heeft één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen.

Offerte aanvragen

Museale verhuizing compleet begeleid

 Uw museale verhuizing wordt compleet begeleid. Dankzij deze werkwijze wordt er niks aan het toeval overgelaten en dragen wij bij aan het vlekkeloos verhuizen van uw museum en/of museumstukken. Uw organisatie is snel weer volledig operationeel.

Offerte aanvragen

Wat kost een museale verhuizing?

Wilt u weten wat een museale verhuizing kost? Bel vandaag nog naar +31 (0)318 – 624 555 en plan vrijblijvend een afspraak in voor een opname voor uw museale verhuizing. Of gebruik onderstaande button en één van onze verhuisadviseurs neemt contact met u op. Met het vooruitzicht op een vlekkeloze museale verhuizing worden, tijdens de verhuisopname, uw wensen, eisen, de verhuisperiode en de werkwijze doorgenomen. Daarna ontvangt u een overzichtelijke offerte en weet u precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Kwaliteit, milieu en veiligheid

 Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Meer over kwaliteit vindt u op deze pagina. 

Verhuizen in het weekend of vakantieperiode

Is het voor uw museum geen optie om tijdens werkdagen te verhuizen? Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt uitkomst. Ook verhuizen in het weekend of in de vakantieperiode behoort tot de mogelijkheden. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs. Het behoort ook tot de mogelijkheden om direct een vrijblijvende afspraak in te plannen voor een verhuisopname.

Offerte aanvragen

Beveiligde opslagfaciliteiten

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte nodig? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.500 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten. De ruimtes zijn stofvrij en verwarmd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een volledig geautomatiseerd registratiesysteem, op die manier zijn uw goederen eenvoudig en op elk gewenst moment beschikbaar.

Offerte aanvragen

Referentieprojecten

Om u een idee te geven treft u hieronder een paar referentieprojecten aan.

In verband met de restauratie van het Jachtslot st. Hubertus hebben wij het antieke meubilair van het Jachtslot verhuisd en tijdelijk opgeslagen in onze beveiligde en stofvrije opslagfaciliteiten.

De verhuizing van l’efante Felise, vanuit Italië naar Nederland, hebben wij volledig mogen coördineren.

Voor het Historisch Museum Ede hebben wij museale objecten vanuit het museumdepot naar het museum verhuisd, naar volle tevredenheid van het museum. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze aanpak om musea of museumstukken vlekkeloos te verhuizen? Bel +31 (0)318 – 624 555 en stel uw vragen direct aan één van onze verhuisadviseurs. Of gebruik onderstaande button en plan vrijblijvend een afspraak in voor een verhuisopname.

Offerte aanvragen

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.