Menu

Emigreren naar Denemarken

U gaat emigreren naar Denemarken. Om uw verhuizing naar Denemarken vlekkeloos te laten verlopen kunt u Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep inschakelen.

Met meer dan 125 jaar ervaring, professionele verhuizers en kennis van internationaal verhuizen zorgen wij ervoor dat uw waardevolle bezittingen veilig aankomen bij uw nieuwe woning in Denemarken.

Vlekkeloos emigreren naar Denemarken met Erkende Verhuizer

U kunt vlekkeloos emigreren naar Denemarken met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijeberg Groep. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in particuliere, zakelijke en projectverhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Een aantal voordelen om ons verhuisbedrijf in te schakelen:

Waarom Waaijenberg? Verhuizer sinds 1896, meer dan 125 jaar verhuiservaring Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in internationale verhuizingen Douanedepot, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Emigreren naar Denemarken? Vraag de verhuischecklist aan!

Om de verhuizing naar uw nieuwe woning in Denemarken goed voor te bereiden, hebben wij een handige verhuischecklist samengesteld. Gaat u emigreren naar Denemarken? Vraag hier de verhuischecklist aan. Zo wordt er niets vergeten en verloopt uw internationale verhuizing vlekkeloos.

Vlekkeloos emigreren naar Denemarken? Klanten beoordelen ons met een 9.1

Ontdek waarom klanten ons beoordelen met een gemiddelde klanttevredenheid van 9.1. Sinds 1896 verzorgen wij het transport van de bezittingen van onze klanten en als Erkende Verhuizer doen wij dat met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Ook is uw inboedel verzekerd tijdens transport. Wij staan graag voor u klaar zodat u vlekkeloos kunt emigreren naar Denemarken.

Klantreacties
Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Verhuizing naar Italië (fam. Van Leerdam)

De verhuizing is naar wens verlopen. Graag willen we jou en het gehele team van Waaijenberg bedanken voor de hele goede service (in speciaal de verhuizers Henk en HenkII). Groeten vanuit een zonnig Italié!!

Verhuizing Zuid-Afrika

Over de firma van Waaijenberg niets dan goeds en Jan van Santen bevelen wij van harte aan.
Het hele proces, van de offerte t/m de daadwerkelijke verhuizing en aflevering in ZA zijn wij erg te spreken…er is maar dan ook niets gebroken of beschadigt en ook het inpakken en inladen in NL verliep erg prettig (het is toch een hele stap en er lopen dan veel emoties mee).

Voordelig verhuizen naar Denemarken

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep kunt u voordelig verhuizen naar Denemarken. Uw verhuizing wordt tot in de puntjes verzorgd, tegen een normaal tarief. Zo blijft uw verhuizing betaalbaar. Benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. U kunt ook direct bellen naar +31 (0)318 – 624 555.

Kwaliteit

Wij zijn Erkende Verhuizer, aangesloten bij The International Moving Company en lid van de European Moving Group (EMG). Dit betekent dat wij garant staan voor het leveren van kwaliteit voor uw verhuizing. Uw internationale verhuizing wordt overzichtelijk gepland. Het verhuisteam is op de hoogte van specifieke regels en bepalingen voor transport en invoer in verschillende landen en weet precies hoe uw inboedel naar een ander land of zelfs een ander continent verhuisd moet worden. Ook heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep ervaring met het aanleveren van de juiste papieren bij douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport.

Daarnaast zijn wij als erkend verhuisbedrijf aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese Verhuisorganisaties. Voor u de garantie dat Mondial Movers Waaijenberg Groep voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Meer over kwaliteit.

Opslag van uw inboedel bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Voor de opslag van uw inboedel bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook aan het juiste adres. U kunt ervan op aan dat uw waardevolle bezittingen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen. Onze opslagfaciliteiten zijn klasse 3 beveiligd en geklimatiseerd. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten en er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd opslagregistratiesysteem. Uw spullen zijn snel vindbaar, blijven in topconditie en zijn goed beveiligd. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden en bel +31 (0)318 – 624 555.

Vlekkeloos naar Denemarken verhuizen

Benieuwd naar de kosten om vlekkeloos naar Denemarken te verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. U kunt ook direct bellen naar +31 (0)318 – 624 555 en een afspraak inplannen met één van onze verhuisadviseurs.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.