Menu

Verhuischecklist

U heeft een nieuwe woning gekocht en gaat verhuizen! Van harte gefeliciteerd en wij van Mondial Movers Waaijenberg Groep geven u, met deze gratis verhuischecklist, graag tips over hoe u vlekkeloos kunt verhuizen. Zo voelt u zich direct thuis in uw nieuwe huis. U kunt uw verhuisvragen ook direct aan één van onze verhuisadviseurs stellen, gebruik hiervoor onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555.

Stel uw verhuisvragen!

Verhuischecklist, vlekkeloos verhuizen

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker wanneer u gaat verhuizen. Deze verhuischecklist biedt daarbij uitkomst, want de eerste stap naar vlekkeloos verhuizen is goede voorlichting.

Download Verhuischecklist

Mondial Waaijenberg Groep, verhuizen nationaal en internationaal, overzee en over de weg

Verhuischecklist, overzicht van week tot week

Verhuizen doet u niet elke dag, Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft veel verhuiservaring en kennis van nationaal en internationaal verhuizen. De verhuischecklist geeft u een overzicht van week tot week. Zo blijft uw verhuizing overzichtelijk, vanaf de voorbereiding, tijdens de verhuisdag en in de periode daarna. Op die manier kunt u vlekkeloos verhuizen en weet u dat u aan alles heeft gedacht. Hieronder volgen een aantal tips:

  1. Houdt uw verhuizing overzichtelijk, begin ruim op tijd met het inpakken van uw inboedel in dozen.
  2. Gebruik voor iedere kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos van een nummer en vermeld daarop naar welke de kamer deze doos moet.
  4. Maak per kamer een lijst/overzicht. Noteer het nummer van de doos, vermeld daarbij de inhoud van de verhuisdoos. Tijdens de verhuizing worden de dozen naar de juiste ruimte gebracht en u kunt uw spullen eenvoudig terugvinden.
  5. Laat op het overzicht ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle items.
  6. Spullen die u regelmatig gebruikt pakt u als laatste in.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deuren passen.
  8. Een wasmachine verhuist u met een trommel die vastgezet is.
  9. Bewaar belangrijke papieren in uw handbagage.

Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw verhuizing? Gebruik onderstaande button en stel uw verhuisvragen aan één van onze verhuisadviseurs. Bellen kan natuurlijk ook:  +31 (0)318 – 624 555, de verhuismedewerkers van Mondial Movers Waaijenberg Groep staan voor u klaar.

Stel uw verhuisvragen!

Verhuizing uitbesteden

Wilt u uw verhuizing uitbesteden bij een betrouwbaar verhuisbedrijf en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? De verhuisadviseurs van Mondial  Movers Waaijenberg Groep staan voor u klaar. Gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan of bel: +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Bekijk de video en krijg een indruk.

Offerte aanvragen

Mondial Movers Waaijenberg Groep

Het verhuisteam van Mondial Movers Waaijenberg Groep kent de kneepjes van het vak en onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat uw waardevolle inboedel schadevrij van a naar b verhuist. Wij zijn Erkende Verhuizer, ISO 14001, ISO 9001, ISO 45001, OHSAS 18001 en KSO-gecertificeerd. Een ander groot voordeel; uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tot € 100.000, -. Op de pagina kwaliteit vindt u meer informatie.

Mondial Movers Waaijenberg Groep kent een rijke historie, sinds 1896 verhuizen wij vele boedels van bedrijven, particulieren en zorginstellingen, zowel nationaal als internationaal en wij zetten ons in voor mens en milieu. Gebruik onderstaande button en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs of bel +31 (0)318 – 624 555  en plan direct een vrijblijvende afspraak in om uw verhuiswensen en de mogelijkheden door te nemen. 

Offerte aanvragen

 Download brochures

Brochure Vlekkeloos verhuizen
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen


Mondial Movers Waaijenberg Groep, vlekkeloos verhuizen.