Menu

EMIGREREN NAAR FUERTEVENTURA

Gaat u emigreren naar Fuerteventura, of één van de andere Canarische Eilanden? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft een Nederlandssprekende agent ter plaatse en meer dan 120 jaar verhuiservaring. Wij dragen graag bij aan uw zorgeloze verhuizing naar Fuerteventura.

Uw waardevolle bezittingen worden door onze professionele verhuizers met zorg behandeld. Tijdens het transport is uw inboedel in veilige handen en optimaal beschermd. Er wordt gebruik gemaakt van geschikt verpakkingsmateriaal en containers zijn tijdens transport vergrendeld en verzegeld. Wanneer u tijdelijk of voor een langere periode opslag nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van onze klasse 3 beveiligde en verwarmde opslagfaciliteiten. Zo blijft uw huisraad ook tijdens opslag in prima conditie. Een aantal voordelen op een rijtje:

 • Nederlandssprekende agent
 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar verhuiservaring
 • Professioneel verhuisteam
 • Gespecialiseerd in Internationaal Verhuizen
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Klasse 3 beveiligde en verwarmde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Wilt u graag dat uw internationale verhuizing naar Fuerteventura vlekkeloos verloopt? Klik op onderstaande button en vraag vrijblijvend informatie aan.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Emigreren naar Fuerteventura

U gaat emigreren naar Fuerteventura, het eiland in de provincie Las Palmas. Als internationaal verhuisbedrijf weten wij als geen ander hoe het voelt om te emigreren en naar het buitenland te verhuizen. Met regelmaat voeren de deskundige verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep verhuizingen uit naar de Canarische eilanden.  

Uw huisraad en waardevolle bezittingen worden verpakt in beschermend verpakkingsmateriaal en er wordt gebruik gemaakt van stevige verhuisdozen. Matrassen kunnen desgewenst in matrashoezen geplaatst worden, zodat deze netjes blijven. Ook voor schilderijen en kleding worden speciale dozen gebruikt. Grote objecten, meubels en zelfs auto’s en motoren kunnen ingekrat worden, voordat deze geplaatst worden in een container.

De container is verzegeld tijdens transport, uw inboedel is daarmee gegarandeerd veilig én deze komt onbeschadigd aan op Fuerteventura.

Onze Nederlandssprekende agent ter plaatse zorgt dat het transport en het lossen en uitpakken van uw huisraad op uw nieuwe woonadres vlekkeloos verloopt.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Erkende Verhuizer, European Moving Group en Fedemac certificaat

Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep voldoet aan strenge kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn wij lid van European Moving Group (EMG) en aangesloten bij de Federatie van Europese verhuisorganisaties (FEDEMAC).

De garantie dat u gebruik maakt van een deskundig en ervaren verhuisbedrijf en verhuizers die in staat zijn om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen.

Voorafgaand aan uw verhuizing maakt de verhuisadviseur een overzichtelijke planning en wordt er niks aan het toeval overgelaten. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die geldt voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen.

Kosten van uw verhuizing naar Fuerteventura

Wilt u meer weten over de kosten van uw verhuizing naar Fuerteventura? Onze internationale verhuisadviseur plant graag een afspraak met u in. Tijdens een persoonlijk bezoek worden uw wensen besproken en de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Daarna ontvangt u een overzichtelijke offerte. Wilt u direct een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande button en wij reageren binnen 24 uur.

Offerte aanvragen

Aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing

Wilt u tegen een aantrekkelijk tarief naar Fuerteventura verhuizen? Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Zuid-Europa uit. Zo kunnen wij de kosten laag houden. Als mondiaal verhuisbedrijf laten wij u graag meedelen in dit voordeel.  Wilt u meer weten over onze aantrekkelijke tarieven? Gebruik onderstaande button en één van onze verhuisadviseurs neemt binnen 24 uur contact met u op.

Ja, ik wil verhuizen tegen aantrekkelijk tarief

Klantreacties

Benieuwd naar wat klanten over ons vertellen? U kunt het lezen op de pagina klantreacties.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig voor uw inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000m2 klasse 3 beveiligde en verwarmde opslagfaciliteiten beschikbaar. U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Ontdek de voordelen:

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Wilt u gebruik maken van deze beveiligde opslagfaciliteiten? Informeer naar de mogelijkheden en bel 0318 – 624 555, of gebruik onderstaande button en één van onze verhuismedewerkers neemt contact met u op.

Ja, ik heb beveiligde opslag nodig

Meer informatie

Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u ook direct contact opnemen en bellen naar 0318 – 62 45 55, onze verhuisadviseurs staan voor u klaar. Het is ook mogelijk om online een informatiepakket of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Vlekkeloos  internationaal verhuizen? Mondial Movers Waaijenberg Groep, is zuinig op uw spullen!