Menu

VERHUIZEN NAAR DE CANARISCHE EILANDEN

Heeft u plannen om te verhuizen naar één van de Canarische Eilanden, zoals Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma of Fuerteventura? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft meer dan 120 jaar verhuiservaring en verzorgt regelmatig internationale verhuizingen o.a. naar de Canarische Eilanden. Wilt u graag een vlekkeloos georganiseerde verhuizing? Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

Verhuizing naar de Canarische eilanden

Het professionele verhuisteam van Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep is zuinig op uw waardevolle inboedel voor uw verhuizing naar de Canarische Eilanden. Uw spullen worden met het juiste verpakkingsmateriaal verpakt en in stevige verhuisdozen geplaatst. Meubels en grote objecten worden desgewenst zorgvuldig ingekrat of geplaatst in een container, die tijdens transport verzegeld is.

Uw inboedel is veilig en komt onbeschadigd aan bij uw nieuwe woning wanneer u gebruik maakt van de expertise van ons Erkende Verhuisbedrijf. Wij hebben een goede relatie met een Nederlands sprekende agent die zorgdraagt voor een vlekkeloos transport naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Erkende Verhuizer, European Moving Group en Fedemac certificaat

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer, lid van de European Moving Group (EMG)  en aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen. 

Voor u betekent dit concreet dat wij zorgen voor een overzichtelijke planning voor uw verhuizing, dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen en dat wij op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving die geldt voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft daarnaast ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport.

Offerte aanvragen

Wat kost verhuizen naar de Canarische Eilanden?

Stelt u zich de vraag; Wat kost een verhuizing naar de Canarische Eilanden? Plan een afspraak in met onze internationale verhuisadviseur. Uw verhuiswensen worden tijdens een persoonlijk bezoek besproken en de aard en het volume van uw complete inboedel wordt getaxeerd. Op basis van uw persoonlijke wensen ontvangt u een overzichtelijke offerte.

 • Nederlands sprekende agent ter plaatse
 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring en professionele verhuizers
 • Gespecialiseerd in Canarische Eilanden
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Beveiligde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing

Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen uit naar Zuid Europa, wij kunnen u daarom aantrekkelijke combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar een aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing van of naar de Canarische Eilanden? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen

Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? U ontdekt het hier.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig voor uw inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000m2 klasse 3 beveiligde opslagfaciliteiten beschikbaar. U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Er wordt gebruik gemaakt van een opslagregistratiesysteem, op het moment dat u uw inboedel nodig heeft is deze snel voor u beschikbaar.

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Wilt u gebruik maken van onze beveiligde opslagfaciliteiten? Vraag hier uw offerte aan. Of informeer naar de mogelijkheden, bel 0318 – 624 555 of mail naar info@waaijenberg.nl.