Menu

Internationale inboedel verhuizing van legendarische artiest David Bowie


In 2013 kreeg Mondial Waaijenberg Verhuizers een bijzondere vraag. Of wij de inboedel van David Bowie wilden verhuizen van Corfu naar Engeland? Geen enkel probleem voor onze professionele, internationale verhuizers.

Inboedel professioneel zorgvuldig ingepakt

Ons deskundig personeel heeft de inboedel, van deze legendarische artiest, beschermd verpakt en zorgvuldig ingepakt. En gezorgd voor de juiste papieren die nodig zijn voor de inklaring van goederen bij de Douane.

Goederen in perfecte staat op plaats van bestemming

Onze luchtgeveerde verhuiswagen droeg bij aan een veilig en beschermd transport, zodat de inboedel in perfecte staat aankwam op de plaats van bestemming.

Het was een bijzondere ervaring om de inboedel van deze artiest, die helaas vorig jaar overleden is, te mogen verhuizen.

Zuinig op de spullen van een ander centraal

Het gebeurt met enige regelmaat dat wij bekende, maar ook minder bekende mensen mogen begeleiden en hun internationale verhuizing mogen verzorgen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de privacy van deze personen, ons moto ‘Zuinig op de spullen van een ander.’ staat daarin altijd centraal!

Meer weten over internationaal verhuizen met Mondial Waaijenberg Verhuizers?

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft professionele verhuizers in dienst en is aangesloten bij European Moving Group (EMG). Wij weten als geen ander hoe uw inboedel veilig naar een ander land (of zelfs een ander continent) verplaatst moet worden. Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen.

Weg- of zeetransport, wij regelen uw complete internationale verhuizing. Bel: 0318 – 624 555 of zend een e-mail naar: info@waaijenberg.nl voor het aanvragen van meer informatie of vraag direct een verhuisofferte aan.

 

Mondial Waaijenberg Verhuizers voor uw zorgeloze verhuizing naar het buitenland!