Menu

Internationale verhuizing inboedel, vleugel en piano verloopt vlekkeloos

Internationale verhuizing van een complete inboedel, waaronder een concertvleugel en een piano, verloopt vlekkeloos. Met dank aan de inzet van de erkende verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep.

Internationale verhuizing van Arnhem naar La Palma

De internationale verhuizing van Arnhem naar La Palma, Canarische Eilanden, verliep voorspoedig voor onze klant en na afloop ontvingen wij deze leuke reactie:

Erg prettige samenwerking

Onze internationale verhuizing, geregeld door Waaijenberg, verliep erg prettig. We hadden een topteam verhuizers en de communicatie verliep vlot en fijn.

Lees hier de volledige klantreactie.

Verhuizen concertvleugel en piano vraagt om een goede voorbereiding

Het internationaal verhuizen van een concertvleugel en een piano vraagt om een goede voorbereiding, specialistische kennis, speciale aandacht en gebruik van het juiste materieel en verpakkingsmaterialen. Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft meer dan 120 jaar internationale verhuiservaring en deze specialistische kennis in huis voor u beschikbaar.

Meer weten? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of gebruik onderstaande button en stel uw vraag. 

Stel uw vraag

Vleugel en piano zorgvuldig uit huis getakeld

Op de eerste verhuisdag zijn de vleugel en de pianozorgvuldig uit huis getakeld met de inzet van een hijskraan van Van den Brink kraan & hoogwerkerverhuur uit Barneveld.

Op maat gemaakte bekisting voor concertvleugel

Om een veilig transport te kunnen garanderen is de concertvleugel in een speciaal op maat gemaakte bekisting geplaatst. De complete inboedel is daarna in de luchtgeveerde meubelwagens van Mondial Movers Waaijenberg vervoerd naar onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten in Ede. De vleugel is hier voorafgaand aan de verscheping richting La Palma, onder de juiste omstandigheden voor dit instrument opgeslagen.

Internationale verhuizing succesvol afgerond

Vervolgens hebben wij de goederen van onze klant verscheept naar La Palma. Onze Nederlandssprekende agent ter plaatse heeft de inboedel, inclusief de concertvleugel en piano, getransporteerd naar het nieuwe woonadres van onze klant en hij heeft deze internationale verhuizing succesvol afgerond.

Onderstaande compilatie geeft u een indruk van hoe deze verhuizing is verlopen en verderop in dit artikel vindt u meer informatie terug over de aanpak van ons erkende verhuisbedrijf.

Vleugel of piano verhuizen, onze aanpak

Het verhuizen van een vleugel, maar ook van een piano is een vak apart. Mondial Movers Waaijenberg Groep gebruikt speciale technieken om uw muziekinstrument met de juiste zorg te verhuizen en heeft hiervoor specialistische kennis in huis. Uiteraard wordt daarbij ook gebruik gemaakt van de juiste beschermingsmiddelen.

Juiste kennis, mankracht en materieel, uw Erkende Verhuizer

Internationale verhuizingen als deze vragen om een goede voorbereiding, de juiste kennis, mankracht en materieel, deze ingrediënten hebben wij als Erkende Verhuizer voor u beschikbaar. Van onze klanten horen wij vaak terug dat wij ons vak verstaan. Het wordt als zeer plezierig ervaren dat een complete verhuizing met een gerust hart uit handen gegeven kan worden. Met de wetenschap dat alles tot in de puntjes geregeld is en er dat er zuinig omgegaan wordt met waardevolle spullen. Voor ons als Erkende Verhuizer is dat iets vanzelfsprekends.

Tip: Controleer uw inboedelverzekering

Wilt u een vleugel of piano verhuizen? Tip: Controleer voorafgaand aan uw verhuizing altijd uw inboedelverzekering. Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep sluit voor elke standaard verhuizing een garantiecertificaat af met een allriskverzekering tot € 100.000,00. Voor u de garantie dat ook uw dierbare muziekinstrument goed verzekerd is tijdens uw verhuizing.

Duurzaam verhuisbedrijf

Mondial Movers Waaijenberg Groep is duurzaam verhuisbedrijf en ISO14001 gecertificeerd. Dit geeft u de garantie dat wij milieusparende maatregelen doorvoeren en continue actief zijn om onze organisatie verder te verduurzamen.

U kunt uw verhuizing laten uitvoeren met elektrische verhuiswagens. Bij de aanschaf van ons wagenpark wordt er bijvoorbeeld gelet op brandstofverbruik en voor de keuze van verpakkingsmaterialen en andere verhuismiddelen wordt een strenge selectiemethode gehanteerd en gekozen voor milieusparende oplossingen. Daarnaast zijn het kantoor en de opslagloodsen voorzien van energiebesparende ledverlichting. Er wordt jaarlijks een milieuprogramma vastgesteld, voorzien van een aantal meetbare doel- en taakstellingen, om de milieuaspecten die betrekking hebben op onze organisatie op de juiste wijze te beheersen. Mondial Movers Waaijenberg Groep is bewust duurzame verhuizer.

Meer weten

Wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel +31 (0)318 – 624 555 en spreek direct met één van onze verhuisadviseurs. U kunt ook het contactformulier invullen, of een offerteaanvraag indienen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.