Menu

Kantoorverhuizing van Vianen naar Utrecht


Een aantal weken geleden hebben wij het kantoor mogen verhuizen van Barilla Netherlands BV. Het kantoor en inventaris van Barilla werd van de Lange Dreef 13-i , 4131 NJ Vianen naar de Ortheliusstraat 1000, te Utrecht verhuisd. Mondial Waaijenberg Verhuizers is gespecialiseerd in kantoorverhuizingen en verzorgt deze op projectmatige en professionele manier.

Bevindingen van Barilla Netherlands BV

Alles was perfect gepland, van intake tot uitvoering van onze kantoorverhuizing.
Alle materialen die we nodig hadden om de voorbereidingen te treffen zijn op tijd geleverd door Mondial Waaijenberg Verhuizers.

Op de verhuisdag zelf ging ook alles snel en soepel. De verhuizers waren een half uur voor planning al op locatie aanwezig om de verhuiswagen te kunnen laden. Na een korte uitleg hebben de verhuismannen stand alone gewerkt, erg plezierig wij hadden er geen omkijken naar.

Ook het feit dat er net één kleinere truck nodig was, omdat niet alles in zijn geheel in de verhuisauto paste, was geen probleem. Één telefoontje en verhuiswagen nummer twee was al aanwezig nog voordat de eerste wagen weg was.

‘Al met al ging alles volgens afspraak & planning en de gehele verhuizing verliep soepel en zonder problemen, precies zoals je het van te voren wenst!’

Dieter Looijen
Barilla Netherlands BV

Kantoorverhuizing? Mondial Waaijenberg Verhuizers!

Informeer naar vandaag nog naar de mogelijkheden. Neem contact op met een van onze medewerkers of vraag direct een offerte aan. Mondial Waaijenberg organiseert uw volledige kantoorverhuizing tot in de puntjes.
Vlekkeloos verhuizen, Mondial Waaijenberg Verhuizers