Menu

Kantoorverhuizing

Met meer dan 120 jaar ervaring weten wij dat een kantoorverhuizing een grote impact heeft op de organisatie en haar medewerkers Wij begrijpen dan ook dat er bij uw kantoorverhuizing zo min mogelijk tijd verloren mag gaan en alles snel weer operationeel moet zijn.

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep wordt uw kantoorverhuizing projectmatig aangepakt en tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd. Met een uitgebreid dienstenpakket levert ons verhuisbedrijf een totaalpakket voor uw kantoorverhuizing. Zo kunt u rekenen op de inzet van gecertificeerde projectmanagers, handymanservice, telematicaverhuizers, archiefverhuizers en kunstverhuizers.

Kantoorverhuizing vlekkeloos uitgevoerd

Gaat u zakelijk verhuizen en wilt u dat uw kantoorverhuizing vlekkeloos wordt uitgevoerd? Informeer naar de aanpak van Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep. Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

De aanpak voor uw kantoorverhuizing

Met de professionele aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep verloopt uw kantoorverhuizing gegarandeerd op rolletjes en u en uw medewerkers ondervinden zo min mogelijk hinder. Een bijkomend voordeel van deze aanpak; uw organisatie is snel weer operationeel.

Wilt u een offerte aanvragen voor uw kantoorverhuizing en meer weten over onze aanpak? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en één van onze verhuisadviseurs plant met u een afspraak in voor de verhuisopname.

Offerte aanvragen

Tijdens de verhuisopname worden al uw wensen, eisen en mogelijkheden doorgenomen. Op basis hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte.  

Besluit u om uw kantoorverhuizing uit te besteden aan Mondial Movers Waaijenberg Groep dan kunt u rekenen op:

  • Gecertificeerde begeleiding, tijdens het volledige proces
  • Een verhuisopname op locatie
  • Een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw wensen en eisen
  • Een zakelijke verhuischecklist
  • Een projectplan
  • Een draaiboek

Een speciaal aan u toegewezen en gecertificeerde projectmanager zorgt voor een op maat gesneden projectplan. In het projectplan vindt u o.a. een stappenplan en een haalbare tijdsplanning terug. Verder staat hierin precies beschreven wat er wanneer verhuisd wordt, welke materialen nodig zijn en hoe het draaiboek van de verhuizing eruitziet. Zo bent u continu op de hoogte van de vorderingen van uw verhuizing en u heeft één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen.

Uw verhuizing wordt A tot Z begeleid en op deze manier wordt er niks aan het toeval overgelaten, Uw verhuizing verloopt vlekkeloos en uw organisatie is snel weer volledig operationeel.

Offerte aanvragen

Erkende Verhuizers

Mondial Movers Waaijenberg Groep is lid van de organisatie Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Meer over kwaliteit vindt u op deze pagina.

Verhuizen buiten kantooruren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Is het voor uw bedrijf niet mogelijk om tijdens kantooruren te verhuizen? Geen probleem bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Ook verhuizen buiten kantooruren behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs en plan direct een afspraak in.

Offerte aanvragen

Warehousing en archiefopslag

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte nodig voor uw inventaris of archief? Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt uitkomst. Met ruim 12.500 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten is er altijd wel een ruimte voor uw kantoorinventaris, schoolmeubilair of archief beschikbaar. Deze ruimtes zijn stofvrij. Wij maken gebruik van een volledig geautomatiseerd registratiesysteem, op die manier zijn uw bezittingen eenvoudig en op elk gewenst moment beschikbaar.

Voor archiefopslag hanteren wij strenge eisen. Alleen personen die door u geautoriseerd zijn, krijgen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en onder begeleiding van één van onze justitieel gescreende medewerkers toegang tot uw archief. Lees meer over archiefopslag.

Offerte aanvragen

Referenties

‘Al met al ging alles volgens afspraak & planning en de gehele verhuizing verliep soepel en zonder problemen, precies zoals je het van te voren wenst!’ Lees meer.

‘Ten eerste onze complimenten over de verhuizing van ons kantoormeubilair en de verhuizing van bibliotheek Stadspoort. Ik heb jullie inzet (wederom) als erg prettig ervaren, super hoe het geregeld was.’ Lees meer.

Wat kost een kantoorverhuizing?

Wilt u meer informatie over wat een kantoorverhuizing kost? Bel vandaag nog naar één van onze verhuisadviseurs en plan vrijblijvend een afspraak in voor een offerteopname. Of gebruik onderstaande button en er wordt contact met u opgenomen.

Offerte aanvragen

 

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.