Menu

Kantoorverhuizing

Bij uw kantoorverhuizing is het van belang dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat. Mondial Movers Waaijenberg Groep begrijpt dit. In nauw overleg met u stellen wij een overzichtelijke planning op, passend bij uw plannen en wensen. In deze planning zoeken we naar de beste verhuisdatum voor uw organisatie. Door ons uitgebreide dienstenpakket, levert de Mondial Movers Waaijenberg Groep een totaalpakket voor uw verhuizing. Zo hebben wij binnen onze organisatie goed opgeleide handymannen, telematicaverhuizers, archiefverhuizers en kunstverhuizers. Graag maken wij een totaalpakket voor uw verhuizing.

Nadat de planning door u is goedgekeurd, gaan wij aan de slag om alle voorbereidingen voor uw verhuizing te treffen. Zo verloopt uw verhuizing in alle opzichten vlekkeloos.

Ervaren kantoorverhuizers

Maandelijks voeren wij meerdere kantoorverhuizingen uit. Met meer dan 120 jaar ervaring in verhuizingen komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

Erkende Verhuizers

Mondial Movers Waaijenberg Groep is lid van de organisatie Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.

Referenties

‘Al met al ging alles volgens afspraak & planning en de gehele verhuizing verliep soepel en zonder problemen, precies zoals je het van te voren wenst!’ Lees meer.

‘Ten eerste onze complimenten over de verhuizing van ons kantoormeubilair en de verhuizing van bibliotheek Stadspoort. Ik heb jullie inzet (wederom) als erg prettig ervaren, super hoe het geregeld was.’ Lees meer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Benieuwd naar een offerte of planning op maat? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Download

Mondial Waaijenberg Verhuizers is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen