Menu

Klok verhuist van Bennekom naar Florida!

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft pas deze antieke klok verhuisd van Bennekom naar Florida. De klant voor wie wij deze verhuizing verzorgd hebben is super blij en bedankt ons via Facebook!

Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt internationale verhuizing van Bennekom naar Florida

Meer weten over vlekkeloos internationaal verhuizen?

Gaat u emigreren en wilt u meer weten over vlekkeloos internationaal verhuizen? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers hebben jarenlange ervaring met internationale verhuizingen. Mondial Waaijenberg Verhuizers is Erkende Verhuizer en lid van de European Moving Group (EMG). Wij weten als geen ander hoe uw waardevolle inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) verplaatst moet worden en zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen.

Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Daar hoeft u zich bij uw verhuizing naar het buitenland dus niet druk over te maken.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw verhuizing naar het buitenland? Vul dan ons contactformulierin en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!