Menu

Mondial Waaijenberg ontvangt Erkende Verhuizers Certificaat


Het verhuisbedrijf is in de afgelopen periode op tal van kwaliteitsaspecten, waaraan een verhuisbedrijf moet voldoen, getoetst. Mondial Waaijenberg Verhuizers mag zich tot mei 2020 gecertificeerd Erkende Verhuizer noemen.

Erkende Verhuizer wat betekent dat voor u?

Zo bent u er zeker aan dat u te maken heeft met een verhuizer die alles tot in de puntjes voor u regelt, werkt met opgeleid personeel en voldoet aan alle eisen waaraan een verhuisbedrijf moet voldoen.

U kunt dus met een gerust hart uw verhuizing uit handen geven aan de professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Wij verzorgen met plezier uw vlekkeloze verhuizing. Wij hebben de kennis van zowel nationale alsook internationale verhuizingen, over de weg en overzee. Wist u trouwens dat u ook uw boedel kunt opslaan in onze beveiligde opslagfaciliteiten?

Bekijk hier het certificaat. Naast Erkende Verhuizer zijn wij ook ISO gecertificeerd en aangesloten bij Mondial Movers, lees hierover meer op onze pagina kwaliteit.

Mondial Waaijenberg Verhuizers staat voor kwaliteit. Dat begint al tijdens het inpakken, met het gebruik van juist verpakkingsmateriaal en het transport in onze luchtgeveerde meubelwagens.

Zorgeloos verhuizen?

Bel met één van onze verhuismedewerkers 0318 – 624 555, vul het offerteformulier in of zend een e-mail naar info@waaijenberg.nl.