Menu

Nieuw: Videotaxatie bij Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede


Erkende Verhuizer Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede breidt haar dienstverlening verder uit met een videotaxatie. Ideaal wanneer u overdag geen tijd heeft om een verhuistaxateur te ontvangen of wanneer u in het buitenland woont en internationaal verhuist.

Mondial Waaijenberg Verhuizers is de Erkende Verhuizer in Ede en omstreken. Wij verzorgen zowel particuliere alsook zakelijke verhuizingen, binnen Nederland en Internationaal. Met de slogan ‘vlekkeloos verhuizen’ wordt er continu gezocht naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Zo is er nu een app ontwikkeld waarmee op een klantvriendelijke manier een professionele videotaxatie uitgevoerd kan worden. Dit scheelt u veel tijd en het werkt heel eenvoudig.

Mondial Waaijenberg Verhuizers is één van de eerste verhuisbedrijven in Nederland die u deze online videotaxatie aanbiedt.

Videotaxatie, hoe het werkt

  • U plant een afspraak in met de verhuistaxateur van Mondial Waaijenberg Verhuizers. De taxateur stuurt u voorafgaand aan de afspraak via de e-mail en sms een link.
  • Met die link kunt u de app downloaden via de App Store of Google Play Store.
  • Op afgesproken datum en tijdstip belt de taxateur u via de app op en de taxatie gaat van start. De app is voorzien van een camerafunctie.
  • Tijdens de taxatie loopt u met uw telefoon of tablet door elke kamer van de woning en u laat zien wat er allemaal verhuisd moet worden.
  • Tijdens de rondleiding stelt de taxateur vragen om alle benodigde informatie te krijgen en kunt u uw wensen aangeven. Aan het einde van de afspraak kan de verhuisspecialist de film terugkijken, een inventarislijst opmaken en het volume bepalen.
  • Desgewenst kunnen er na afloop aanvullend foto’s geüpload worden via de app.
  • U ontvangt een overzichtelijke offerte, gebaseerd op de videotaxatie, uw wensen en de inventarislijst.

Videotaxatie, aanvullende dienst

Deze videotaxatie is een aanvullende dienst en ideaal voor klanten die graag ’s avonds of in het weekend een afspraak in willen plannen voor een verhuisopname. Ook voor klanten die in het buitenland wonen en internationaal verhuizen is dit dé manier om een goede indicatie te krijgen en een verhuisofferte op te maken. U weet dus snel waar u aan toe bent wanneer u kiest voor Mondial Waaijenberg Verhuizers.
Naast deze extra dienst behoort het uiteraard nog steeds tot de mogelijkheden om de verhuistaxateur bij u thuis te laten komen voor een opname voor uw verhuisofferte.
Jan van Santen, directeur, is erg enthousiast over de mogelijkheden: “De videotaxatie is een toevoeging op de al bestaande dienstverlening van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Indien u liever een persoonlijk bezoekt ontvangt dan kunt u daar uiteraard op blijven rekenen.”

Direct een online videotaxatie inplannen?

Bel 0318 – 624 555 en plan nu uw online videotaxatie in met één van de verhuistaxateurs van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Of vraag nu een offerte aan.