Menu

Popup festival 2018

De ludieke opening van Popup festival 2018 werd dit jaar verzorgd door burgemeester Verhulst en Jan van Santen, directeur Mondial Waaijenberg Verhuizers en sponsor van het festival. Een drie meter hoge ‘Praatstoel’ werd onthuld, fungeerde als podium voor diverse acts en nam een centrale plaats in tijdens dit festival.

Popup festival 2018

Het Popup festival 2018, dat van 25 t/m 27 mei jl. plaatsvond in Ede, ging na het officiële gedeelte van start. Het winkelende publiek in Ede Centrum werd het gehele weekend verrast met theater, muziek en cabaret dat zomaar ergens kon “op poppen.”

Kunst en cultuur in vele vormen

Jan van Santen “Ik vond het erg leuk om dit spektakel, waarin kunst en cultuur op een laagdrempelige manier en in vele vormen wordt aangeboden aan een breed publiek, te mogen openen. Ik geniet van kunst en cultuur. Zelf neem ik als tenor deel aan diverse koren die bijvoorbeeld De Messiah van Handel of Gloria van Vivaldi ten gehore brengen, weer een totaal andere manier van kunst.

Bouw, transport en opslag Praatstoel

In voorbereiding op het popup festival 2018 heeft Arno Setz, organisator en initiatiefnemer van het festival, samen met zijn team de drie meter hoge ‘Praatstoel’ opgebouwd. De opbouw vond plaats in één van de opslagloodsen van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Met één van de luchtgeveerde meubelwagens, die Mondial Waaijenberg Verhuizers rijk is, verzorgde het  verhuisbedrijf uit Ede het transport.

Praatstoel bewonderen?

Wilt u de Praatstoel met eigen ogen zien en bewonderen? Dat kan!
Tot eind 2018 staat de Praatstoel op terrein van Mondial Waaijenberg Verhuizers aan de Celsiusstraat 47 te Ede.

Museale verhuizingen en opslag

Mondial Waaijenberg Verhuizingen heeft raakvlakken met cultuur en is o.a. gespecialiseerd in Museale verhuizingen en de opslag van museumstukken. Dit vereist specialistische kennis en ervaring, speciaal verpakkingsmateriaal en materieel. Museale voorwerpen moeten met voorzichtigheid behandeld en verpakt worden en onder optimale condities vervoerd worden. Mondial Waaijenberg Verhuizers beschikt over de juiste faciliteiten en is in het bezit van klasse 3 beveiligde en verwarmde opslagloodsen.

Opslag van decors

Toneel- en muziekgezelschappen maken ook veelvuldig gebruik van de opslagmogelijkheden van Mondial Waaijenberg Verhuizingen. Zoekt u ruimte voor de opslag van decors en attributen van uw toneel- / muziekvereniging? Informeer naar onze voordelige tarieven en neem contact op met een van onze adviseurs.

Meer weten over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers?

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.

Opening Popup Festival 2018 Ede door burgemeester Verhulst en Jan van Santen, directeur Mondial Waaijenberg Verhuizers en sponsor van het festival.  .  Opening Popup Festival 2018 Ede door burgemeester Verhulst en Jan van Santen, directeur Mondial Waaijenberg Verhuizers en sponsor van het festival.

Fotografie: Bert Vos