Menu

Rommelpieten actief bij CNS De Triangel

In de nacht van 26 op 27 november zijn een aantal rommelpieten actief geweest bij De Triangel te Lunteren. Vier verhuisdozen, die de kinderen mooi versierd hadden tijdens het laatste bezoek van Opa Jan de Verhuizer, waren verdwenen.  Op het podium in de school vonden de kinderen weer heel veel verhuisdozen. Het was een raadsel waarom de rommelpieten een aantal verhuisdozen hadden meegenomen. Het antwoord kwam op 5 december…..

Pietenhuis verhuisd

Op 5 december kwam er een grote verhuiswagen van Mondial Movers Waaijenberg Verhuizers voor de school gereden en wie zaten er in die verhuiswagen? Juist, Sint en zijn pietermannen. In deze drukke periode voor de Sint en zijn pieten, van het bezorgen van pakjes, het bezoeken van kinderen en cadeautjes inpakken, vond ook de verhuizing van het Pietenhuis plaats. De rommelpieten zagen afgelopen november de mooie versierde verhuisdozen en die wilden ze graag gebruiken om hun pepernoten, chocoladeletters en de cadeautjes in te pakken voor de verhuizing.

Toen de verhuizers op de verhuisdag hoorden dat Sint nog even naar de kinderen van de Triangel wilde gaan, stonden ze direct klaar met hun verhuiswagen om de goedheiligman en de pieten te brengen.

Sinterklaasfeest zeer geslaagd

Het was wel spannend voor de oude Sint om uit de vrachtwagen te klimmen, maar gelukkig kwam alles goed. Het Sinterklaasfeest was zeer geslaagd en nadat de kinderen Sinterklaas en de pieten hadden uitgezwaaid hebben de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Verhuizers de verhuizing afgemaakt. Zodat Sint en zijn pieten na pakjesavond heerlijk konden uitrusten in hun nieuwe onderkomen.