Menu

Verhuizen naar Amerika

De USA staat in Nederland vooral bekend als ‘big, bigger en biggest’. Het is het land met onbegrensde mogelijkheden. Heeft u besloten om in de Verenigde Staten te gaan wonen? Dan helpt Mondial Movers Waaijenberg Groep u graag met een vlekkeloze verhuizing.

Vlekkeloos verhuizen naar de USA

Ons mondiale netwerk van betrouwbare verhuizers zetten wij graag voor u in. In concrete vorm betekent dit dat u in de Verenigde Staten van Amerika dezelfde service van ons mag verwachten en dus ook ontvangt. Wij pakken uw inboedel in Nederland met zorg in en in Amerika met dezelfde zorg weer uit.

Ervaren VS verhuizer

De vele verhuizingen die Mondial Movers Waaijenberg Groep naar de VS heeft uitgevoerd, zorgen ervoor dat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over het verloop van uw verhuizing. Graag adviseren wij u in een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden! Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groep BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Waaijenberg bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Leuk om te lezen

A Worry-Free Vacation: Preparing Your Home for Your Time Away
Road Trip Packing List (with Checklists)
Ranking the Most Dangerous Countries for Americans to Visit

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen