Menu

Verhuizen naar Amerika

De USA staat in Nederland vooral bekend als ‘big, bigger en biggest’. Gaat u verhuizen naar Amerika? Dan helpt Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep u graag met een vlekkeloze verhuizing naar het land van de onbegrensde mogelijkheden. Meer weten? Gebruik één van onderstaande buttons en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of vraag een informatiepakket aan.

Vlekkeloos verhuizen naar Amerika

Mondial Movers Waaijeberg Groep heeft een mondiaal netwerk van betrouwbare verhuizers. Dit netwerk zetten wij graag voor u in, zo bent u er zeker van dat u vlekkeloos kunt verhuizen naar Amerika.

Bekijk de video en krijg een indruk.

Concreet betekent dit dat u in de Verenigde Staten van Amerika dezelfde service ontvangt als in Nederland. Uw waardevolle inboedel wordt door onze ervaren verhuizers met zorg ingepakt en in Amerika wordt deze met dezelfde zorg weer uitgepakt.

Daarnaast is Mondial Movers Waaijenberg Groep ook Erkende Verhuizer, voor u de garantie dat u uw verhuizing uit handen geeft aan een betrouwbaar verhuisbedrijf. Het behoort ook tot mogelijkheid om uw kostbare bezittingen, tijdens het transport naar Amerika, allrisk te verzekeren.

Waarom Waaijenberg? Verhuizer sinds 1896, meer dan 125 jaar verhuiservaring Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in internationale verhuizingen Douanedepot, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Benieuwd naar wat verhuizen naar Amerika kost? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, en bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Ervaren VS-verhuizer

De vele internationale verhuizingen die Mondial Movers Waaijenberg Groep in de afgelopen jaren richting de VS heeft uitgevoerd, dragen eraan bij dat wij ervaren VS-verhuizer zijn. Onze verhuismedewerkers zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving in Amerika en u kunt uw verhuizing volledig uitbesteden. Zo kunt u zich volledig richten op alles wat er rondom uw emigratie geregeld moet worden. Wel zo plezierig.

Emigreren naar Amerika

Op de website van Rijksoverheid vindt u meer informatie over wat u moet regelen voordat u gaat emigreren naar Amerika.

In een vrijblijvend gesprek adviseren wij u graag over alle mogelijkheden rondom uw verhuizing richting Amerika. Vul ons contactformulier in en één van onze internationale verhuisadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kost verhuizen naar Amerika?

De internationale verhuisadviseur van Mondial Movers Waaijenberg Groep geeft u graag antwoord op de vraag; Wat kost verhuizen naar Amerika? Voor het inplannen van een afspraak kunt u het contactformulier invullen, of bel +31 (0)318 – 624 555  en kom direct in contact met één van onze adviseurs.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan uw verhuizing naar Amerika plant de verhuisadviseur een afspraak met u in. Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw wensen en de mogelijkheden doorgenomen, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen, de demontage en montage van meubels en het al dan niet inkratten van vervoersmiddelen of andere objecten. Daarnaast taxeert hij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons overzichtelijke aanbieding en weet u precies waar u aan toe bent.

Klantreacties
Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Verhuizing naar Italië (fam. Van Leerdam)

De verhuizing is naar wens verlopen. Graag willen we jou en het gehele team van Waaijenberg bedanken voor de hele goede service (in speciaal de verhuizers Henk en HenkII). Groeten vanuit een zonnig Italié!!

Verhuizing Zuid-Afrika

Over de firma van Waaijenberg niets dan goeds en Jan van Santen bevelen wij van harte aan.
Het hele proces, van de offerte t/m de daadwerkelijke verhuizing en aflevering in ZA zijn wij erg te spreken…er is maar dan ook niets gebroken of beschadigt en ook het inpakken en inladen in NL verliep erg prettig (het is toch een hele stap en er lopen dan veel emoties mee).

Wanneer u ervoor kiest om de verhuizing door Mondial Waaijenberg Groep te laten uitvoeren dan zorgen onze professionele verhuizers dat uw verhuizing soepel en in overeenstemming met de gemaakte afspraken verloopt. Voor u de garantie dat u volledig zorgeloos en vlekkeloos kunt emigreren naar Amerika, want de verhuizing van uw huisraad is in handen van een gespecialiseerd en internationaal verhuisbedrijf.

Beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten

Het is mogelijk om uw waardevolle bezittingen tijdelijk, of voor een langere termijn, opslaan te laten slaan in de klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [12.000m2] van Mondial Movers Waaijenberg Groep, tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groep BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Movers Waaijenberg Groep bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods. Deze loods is klasse 3 beveiligd en geklimatiseerd, zo blijven uw bezittingen in topconditie. Wilt u gebruik maken van het douanedepot, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel +31 (0)318 – 624 555 en informeer naar de mogelijkheden.

Leuk om te lezen

A Worry-Free Vacation: Preparing Your Home for Your Time Away
Road Trip Packing List (with Checklists)
Ranking the Most Dangerous Countries for Americans to Visit

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.