Menu

Verhuisbedrijf Apeldoorn en omstreken

Mondial Movers Waaijenberg Groep hèt verhuisbedrijf voor verhuizen Apeldoorn en omstreken. Sinds 1896 is Mondial Movers Waaijenberg Groep een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Van Nijmegen tot UtrechtAmersfoort èn Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Offerte aanvragen

Verhuizen Apeldoorn

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voert Mondial MoversWaaijenberg Groep uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Apeldoorn professioneel uit. Verhuizen Apeldoorn gebeurt professioneel en bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties. Dus bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Apeldoorn dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Internationale verhuizing Apeldoorn

Gaat u emigreren, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen Apeldoorn voor particulieren. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Meer dan complete inboedel verhuizingen!

Naast  complete inboedel verhuizingen kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s, Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Apeldoorn?

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen maar nog niet uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Apeldoorn? Goed om te weten dat u ook voor opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep op de juiste plek bent! Wij hebben beveiligde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen.

Wat kost uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Apeldoorn?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Apeldoorn of bel 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer weten over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bekijk onze referenties.

Download
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen