Verhuizen naar Australië

Het land van koala’s, kangoeroes en Aboriginals. Uitgestrekte vlakten en culturele hoogstandjes in de prachtige steden. Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft veel ervaring met emigraties en verhuizingen naar Australië. In 2009 reisde directeur Jan van Santen nog naar Australië om diverse klanten en agenten te bezoeken en een verhuizing te coördineren. Lees het hele verhaal van Jan van Santen bij verhuisverhalen.

Ervaren Australië verhuizer

Door ruime ervaring heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers veel kennis van (zee)transporten en het in- en uitpakken van uw inboedel. Hierdoor verloopt de emigratie naar Australie voor zowel u als uw inboedel vlekkeloos. Op deze website van de Australische overheid vindt u allerlei handige informatie over het land.

Wridgways

In Australie heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers via Wridgways een eigen netwerk van agenten. Zij verzorgen in onze opdracht het transport van de container naar hun douane-loods en het lossen daarvan, de customs and quarantine clearance, het transport naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Combinatie korting?

Omdat wij veel verhuizingen naar Australie uitvoeren, kunnen wij kleine ladingen gemakkelijk meenemen. Heeft u een kleine zending die nog in één van onze containers past, dan maken wij graag een aantrekkelijke prijs voor u.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Waaijenberg verhuizers BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Waaijenberg bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar een offerte voor uw emigratie naar Australië? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

WhatsApp chat