Menu

Verhuizen naar Australië

Het land van koala’s, kangoeroes en Aboriginals. Uitgestrekte vlakten en culturele hoogstandjes in de prachtige steden. Wilt u vlekkeloos verhuizen naar Australië? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft veel ervaring met emigraties en verhuizingen naar Australië.

Vlekkeloos verhuizen naar Australië

Door ruime ervaring heeft Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep veel kennis van (zee)transporten en het in- en uitpakken van uw inboedel. Wij helpen u graag om vlekkeloos te verhuizen naar Australië en zorgen ervoor dat de emigratie voor u en uw inboedel soepel verloopt. Op deze website van de Australische overheid vindt u allerlei handige informatie over het land.

Uw inboedel en persoonlijke bezittingen veilig en onbeschadigd verhuizen naar uw nieuwe woning in Australië

Van vervoer, de containers en de juiste papieren die nodig zijn om uw inboedel te verhuizen, Mondial Movers Waaijenberg Groep zorgt ervoor dat uw persoonlijke bezittingen veilig, overzichtelijk en onbeschadigd aankomen bij uw nieuwe woning in Australië. Mondial Movers Waaijenberg Groep is bekend met de wet- en regelgeving omtrent de invoerrechten en de verplichte documenten die u nodig heeft voor de verhuizing van uw bezittingen naar Australië.

Waarom Waaijenberg? Verhuizer sinds 1896, meer dan 125 jaar verhuiservaring Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in internationale verhuizingen Douanedepot, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Wij verzorgen uw verhuizing compleet, van het inpakken, waarbij het juiste verpakkingsmateriaal wordt gebruikt, tot en met het transport en het vervoer in verzegelde containers, overzee naar uw nieuwe woning in Australië. Bij verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep wordt uw verhuizing overzichtelijk en betrouwbaar georganiseerd.

Wridgways

In Australië heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep via Wridgways een eigen netwerk van agenten. Zij verzorgen in onze opdracht het transport van de container naar hun douane-loods en het lossen daarvan, de customs and quarantine clearance, het transport naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Klantreacties
Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Verhuizing naar Italië (fam. Van Leerdam)

De verhuizing is naar wens verlopen. Graag willen we jou en het gehele team van Waaijenberg bedanken voor de hele goede service (in speciaal de verhuizers Henk en HenkII). Groeten vanuit een zonnig Italié!!

Verhuizing Zuid-Afrika

Over de firma van Waaijenberg niets dan goeds en Jan van Santen bevelen wij van harte aan.
Het hele proces, van de offerte t/m de daadwerkelijke verhuizing en aflevering in ZA zijn wij erg te spreken…er is maar dan ook niets gebroken of beschadigt en ook het inpakken en inladen in NL verliep erg prettig (het is toch een hele stap en er lopen dan veel emoties mee).

Kleine zending naar Australië? U ontvangt combinatie korting

Omdat wij veel verhuizingen naar Australië uitvoeren, kunnen wij kleine ladingen gemakkelijk meenemen. Heeft u een kleine zending die nog in één van onze containers past, dan maken wij graag een aantrekkelijke prijs voor u en ontvangt u combinatie korting.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groe[p BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Movers Waaijenberg Groep bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Tijdelijke opslag van uw inboedel

Het kan voorkomen dat u uw meubels en inboedel (tijdelijk) moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld al wel uit uw huidige woning moet, maar nog niet direct kunt verhuizen naar uw nieuwe woonruimte. Ook dan bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep aan het goede adres. Wij beschikken over beveiligde, stofvrije en verwarmde opslagfaciliteiten in Ede. Met een totale opslagcapaciteit van ruim 12.500 m2 kunt u als particulier bij ons terecht voor tijdelijke opslag, handig wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland.

Uw eigendommen optimaal beveiligd bij Mondial Movers Waaijenberg

Met opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep bent u verzekerd van optimale omstandigheden voor uw goederen. Ze blijven in topconditie en zijn bij ons goed beveiligd! Gaat u binnenkort verhuizen naar Canada of wilt u gebruik maken van onze (tijdelijke) opslagfaciliteiten? Vraag nu een offerte aan! Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik het offerteformulier en informeer naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar een offerte voor uw emigratie naar Australië? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens bespreken wij uw wensen en ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.