Menu

Verhuizen naar Australië

Het land van koala’s, kangoeroes en Aboriginals. Uitgestrekte vlakten en culturele hoogstandjes in de prachtige steden. Wilt u vlekkeloos verhuizen naar Australië? Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft veel ervaring met emigraties en verhuizingen naar Australië. In 2009 reisde directeur Jan van Santen nog naar Australië om diverse klanten en agenten te bezoeken en een verhuizing te coördineren. Lees het hele verhaal van Jan van Santen bij verhuisverhalen.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen naar Australië

Door ruime ervaring heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers veel kennis van (zee)transporten en het in- en uitpakken van uw inboedel. Wij helpen u graag om vlekkeloos te verhuizen naar Australië en zorgen ervoor dat de emigratie voor u en uw inboedel soepel verloopt. Op deze website van de Australische overheid vindt u allerlei handige informatie over het land.

Uw inboedel en persoonlijke bezittingen veilig en onbeschadigd verhuizen naar uw nieuwe woning in Australië

Van vervoer, de containers en de juiste papieren die nodig zijn om uw inboedel te verhuizen, Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt ervoor dat uw persoonlijke bezittingen veilig, overzichtelijk en onbeschadigd aankomen bij uw nieuwe woning in Australië. Mondial Waaijenberg Verhuizers is bekend met de wet- en regelgeving omtrent de invoerrechten en de verplichte documenten die u nodig heeft voor de verhuizing van uw bezittingen naar Australië. Wij verzorgen uw verhuizing compleet, van het inpakken, waarbij het juiste verpakkingsmateriaal wordt gebruikt, tot en met het transport en het vervoer in verzegelde containers, overzee naar uw nieuwe woning in Australië. Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers wordt uw verhuizing overzichtelijk en betrouwbaar georganiseerd.

Wridgways

In Australië heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers via Wridgways een eigen netwerk van agenten. Zij verzorgen in onze opdracht het transport van de container naar hun douane-loods en het lossen daarvan, de customs and quarantine clearance, het transport naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Kleine zending naar Australië? U ontvangt combinatie korting

Omdat wij veel verhuizingen naar Australië uitvoeren, kunnen wij kleine ladingen gemakkelijk meenemen. Heeft u een kleine zending die nog in één van onze containers past, dan maken wij graag een aantrekkelijke prijs voor u en ontvangt u combinatie korting.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Waaijenberg Verhuizers BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Waaijenberg Verhuizers bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Tijdelijke opslag van uw inboedel

Het kan voorkomen dat u uw meubels en inboedel (tijdelijk) moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld al wel uit uw huidige woning moet, maar nog niet direct kunt verhuizen naar uw nieuwe woonruimte. Ook dan bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het goede adres. Wij beschikken over beveiligde, stofvrije en verwarmde opslagfaciliteiten in Ede en Kolham. Met een totale opslagcapaciteit van ruim 12.500 m2 kunt u als particulier bij ons terecht voor tijdelijke opslag, handig wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland.

Uw eigendommen optimaal beveiligd bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Met opslag bij Mondial Waaijenberg Verhuizers bent u verzekerd van optimale omstandigheden voor uw goederen. Ze blijven in topconditie en zijn bij ons goed beveiligd! Gaat u binnenkort verhuizen naar Canada of wilt u gebruik maken van onze (tijdelijke) opslagfaciliteiten? Vraag nu een offerte aan! Bel 0318 – 624 555 of mail naar info@waaijenberg.nl en informeer naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar een offerte voor uw emigratie naar Australië? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens bespreken wij uw wensen en ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen