Menu

Zorgeloos verhuizen naar Denemarken

Maar ook een land van uitgestrekte en wisselende natuur en lage bevolkingsdichtheid. Vooral Nederlanders en Belgen kiezen voor Denemarken. Belangrijke reden hiervoor is de rust van dit Scandinavische land. Een gejaagde cultuur zoals in Nederland vind je er niet. Uw verhuizing naar Denemarken zorgeloos laten verlopen? Besteed dan uw verhuizing uit bij Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep. Wij zijn Erkende Verhuizer en gespecialiseerd in particuliere, zakelijke verhuizingen en projectverhuizingen, zowel nationaal en internationaal.

Vraag een offerte aan

Mondial Movers Waaijenberg Groep, verhuisspecialist Denemarken

In Denemarken gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Denemarken uit. Met meer dan 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Denemarken

Laat daarom uw verhuizing naar Denemarken over aan een professionele verhuizer zoals Mondial Movers Waaijenberg Groep. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Gebruik onderstaande button en vraag een vrijblijvende offerte aan of bel (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Vraag een offerte aan

Verhuizen naar of vanuit Denemarken?
Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

European Moving Group

Deze ervaring en ons lidmaatschap van de European Moving Group (EMG) betekenen concreet voor u dat wij een overzichtelijke planning maken en weten hoe uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) verplaatst moet worden. Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. De Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Daar hoeft u zich bij uw verhuizing naar het buitenland dus niet druk over te maken.

Erkende Verhuizers en FEDEMAC certificaat 2017

Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.

Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017.

Voordelig verhuizen naar Denemarken?

Een verhuizing hoeft niet duur te zijn. Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep verzorgen wij uw verhuizing naar Denemarken tot in de puntjes en dat alles tegen een normaal tarief. U verhuizing is vlekkeloos geregeld en blijft betaalbaar, wel zo plezierig! Met Mondial Movers Waaijenberg Groep verhuist u  zorgeloos naar uw nieuwe woning.

Benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. U kunt ook direct bellen naar (0)318 – 624 555.

Vraag een offerte aan


Ja, ik wil een informatiepakket!

Verhuizen naar Denemarken, van voorbereiding tot de eerste dag in uw nieuwe huis!

Om de verhuizing naar uw nieuwe woning in Denemarken goed voor te bereiden hebben wij een handige verhuischecklist samengesteld. Zo wordt er niks vergeten en is aan alles gedacht om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen. Het is wel zo plezierig dat uw waardevolle bezittingen en inboedel veilig en heel aankomen bij uw nieuwe woning. Mondial Movers Waaijenberg Groep maakt gebruik van speciale verhuisdozen, verpakkingsmaterialen, schilderijdozen en matrashoezen, uw boedel is optimaal beschermd. Ook aan de beveiliging van uw huisraad is gedacht, Containers en vrachtwagens zijn vergrendeld tijdens transport.

Vraag een offerte aan

Inboedelopslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Verhuist u, bijvoorbeeld als expat, tijdelijk naar Denemarken? Dan heeft de Mondial Movers Waaijenberg Groep interessante opslagfaciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Inboedelopslag: hoe het werkt

Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, zodat goederen of archieven van onze klanten snel vindbaar zijn. Daarbij is het mogelijk om deze tussentijds uit de opslag te halen, direct op het moment dat het nodig is.

Uw spullen optimaal beveiligd bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Met opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep bent u verzekerd dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen. Ze blijven in topconditie en zijn bij ons goed beveiligd. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van onze (tijdelijke) opslagfaciliteiten? Vraag hier uw offerte aan, bel 0318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en informeer naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.