Menu

Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Gaat u verhuizen naar Wijk bij Duurstede of naar één van plaatsen in de buurt van Wijk bij Duurstede? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, met meer dan 120 jaar verhuiservaring, is het verhuisbedrijf voor Wijk bij Duurstede en omgeving.

Duurzaam verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede

Mondial Movers Waaijenberg Groep is duurzaam verhuisbedrijf voor Wijk bij Duurstede en omstreken. Onze professionele verhuizers zetten hun kennis en verhuiservaring graag voor u in.

Er wordt zuinig omgegaan met uw waardevolle bezittingen. Met behulp van de juiste beschermende verpakkingsmaterialen, matrashoezen, garderobedozen e.d. en de inzet van duurzame luchtgeveerde meubelwagens kunt u ervan uitgaan dat de verhuizing van uw waardevolle bezittingen naar Wijk bij Duurstede duurzaam en vlekkeloos wordt uitgevoerd.

Onze opslagfaciliteiten zijn voorzien van ledverlichting en wij maken gebruik van duurzame energie, opgewekt door 860 zonnepanelen op het dak van ons pand in Ede. Bekijk de video en krijg een indruk:

Erkende Verhuizer, betrouwbaar verhuisbedrijf

U wilt graag verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf in de omgeving van Wijk bij Duurstede.  Mondial Movers Waaijenberg Groep is erkende verhuizer en heeft meer dan 120 jaar verhuiservaring, wij verhuizen sinds 1896. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbaar verhuisbedrijf. Wij nemen de zorgen rondom uw verhuizing volledig uit handen. Enkele voordelen op een rijtje:

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Movers Waaijenberg Groep BV uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in onze ISO-kwalificaties.

Transport van grote meubelstukken

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep BV ook terecht voor transport van grote meubelstukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Heeft u een vraag of wil u een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 en leg uw vraag voor aan één van onze verhuisadviseurs.

Vlekkeloos verhuizen, onze aanpak

Vlekkeloos verhuizen naar Wijk bij Duurstede? Wij hanteren een projectmatige aanpak voor uw verhuizing. Onze professionele verhuizers laten niets aan het toeval over, wel zo fijn. Meer over onze aanpak:

Voorafgaand aan de offerte:

  • De verhuisadviseur komt bij u thuis op bezoek.
  • Uw persoonlijke wensen en de bijzonderheden rondom uw verhuizing worden besproken en afgestemd. Denk aan het inpakken van uw huisraad in dozen, demontage en montage van meubels etc.
  • De verhuisadviseur taxeert het volume en de aard van uw complete inboedel.
  • Daarna ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte en kunt u eenvoudig een keuze maken.

Voorafgaand aan uw verhuizing:

  • Uw spullen worden zorgvuldig en met de juiste materialen ingepakt, waaronder stevige verhuisdozen, matrashoezen ed. U kunt er ook voor kiezen om uw inboedel zelf in te pakken.
  • Grote meubels kunnen gedemonteerd worden.
  • Wilt u uw inboedel tijdelijk of voor een langere periode opslaan? In Ede (GLD) hebben wij klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [12.000m2] voor u beschikbaar.

Tijdens de verhuizing:

  • Met de inzet van onze professionele verhuizers en duurzame, luchtgeveerde meubelwagens zorgen wij ervoor dat uw kostbare bezittingen in goede staat bij uw nieuwe woning arriveren.
  • Het uitpakken van uw inboedel op uw nieuwe woonadres, wanneer u voor deze optie gekozen heeft.
  • Het monteren van grote meubels, wanneer u hiervoor gekozen heeft. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Wat kost een verhuizing bij ons?

Iedere verhuizing is anders. Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan een afspraak in met een van onze verhuisadviseurs voor een verhuisopname. Op basis van deze opname ontvangt u een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw verhuiswensen.

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw inboedel

Wanneer u voor een korte of voor een langere periode opslagruimte nodig heeft, bijvoorbeeld voor uw inboedel, dan biedt Mondial Movers Waaijenberg Groep uitkomst. In Ede (gld) hebben wij klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar [12.000m2]. Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik één van onderstaande buttons of bel +31 (0)318 – 624 555 en één van onze verhuisadviseurs informeert u graag over de mogelijkheden.

Verhuisbedrijf Wijk bij Duurstede Ekende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.