Menu

Verhuizen naar Zwitserland

De kaasfondue, het Zwitserse Victorinox zakmes en Albert Einstein, enkele Zwitserse handelsmerken die wereldwijd bekend zijn. Gaat u emigreren en verhuizen naar Zwitserland? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft meer dan 125 jaar verhuiservaring en zorgt dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Jaarlijks organiseren wij veel internationale verhuizingen voor onze klanten, in Europa en wereldwijd. Mondial Movers Waaijenberg Groep; kennis van verhuizen en zuinig op uw waardevolle bezittingen.

Vlekkeloos verhuizen naar Zwitserland

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar Zwitserland? De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving in Zwitserland. Op de website van de Rijksoverheid vindt u belangrijke informatie. De professionele verhuismedewerkers voeren maandelijks meerdere verhuizingen naar Zwitserland uit en hebben ruime ervaring in verhuizingen wereldwijd. Deze kennis en ervaring wordt ingezet voor uw verhuizing.

Waarom Waaijenberg? Verhuizer sinds 1896, meer dan 125 jaar verhuiservaring Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in internationale verhuizingen Douanedepot, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Wat Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u kan betekenen

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u kan betekenen:

Offerte voor uw verhuizing

Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw wensen en de mogelijkheden doorgenomen en wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis hiervan ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Klantreacties
Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Verhuizing naar Italië (fam. Van Leerdam)

De verhuizing is naar wens verlopen. Graag willen we jou en het gehele team van Waaijenberg bedanken voor de hele goede service (in speciaal de verhuizers Henk en HenkII). Groeten vanuit een zonnig Italié!!

Verhuizing Zuid-Afrika

Over de firma van Waaijenberg niets dan goeds en Jan van Santen bevelen wij van harte aan.
Het hele proces, van de offerte t/m de daadwerkelijke verhuizing en aflevering in ZA zijn wij erg te spreken…er is maar dan ook niets gebroken of beschadigt en ook het inpakken en inladen in NL verliep erg prettig (het is toch een hele stap en er lopen dan veel emoties mee).U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw kleine artikelen zelf te verpakken in dozen of u kunt dit door de verhuizers van Mondial Waaijenberg laten uitvoeren. Naast het gebruik van verhuisdozen, speciale verpakkingsmaterialen en matrashoezen wordt ook de demontage en montage van uw meubels besproken. Met het gebruik van de juiste materialen worden uw waardevolle bezittingen optimaal beschermd tijdens transport.

Interessant tarief voor uw verhuizing

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit het Zwitserland, kunnen wij u combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar een interessant tarief voor uw verhuizing van of naar Zwitserland? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opslag, uw inboedel in topconditie

Zuinig op uw inboedel, dat zijn wij bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Ook wanneer u uw waardevolle bezittingen opslaat in één van onze loodsen. De ruim 12.000 m2 aan opslagfaciliteiten zijn risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd. Uw inboedel blijft gegarandeerd in topconditie, zelfs na maanden opslag. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

Mondial Movers Waaijenberg Groep = Vlekkeloos verhuizen naar Zwitserland

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.