Menu

Verhuizen naar Zwitserland

De kaasfondue, het Zwitserse Victorinox zakmes en Albert Einstein, enkele Zwitserse handelsmerken die wereldwijd bekend zijn. Gaat u emigreren en verhuizen naar Zwitserland? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft meer dan 120 jaar verhuiservaring en zorgt dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Jaarlijks organiseren wij veel internationale verhuizingen voor onze klanten, in Europa en wereldwijd. Mondial Waaijenberg Verhuizers; kennis van verhuizen en zuinig op uw waardevolle bezittingen.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen naar Zwitserland

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar Zwitserland? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving in Zwitserland. Op de website van de Rijksoverheid vindt u belangrijke informatie. De professionele verhuismedewerkers voeren maandelijks meerdere verhuizingen naar Zwitserland uit en hebben ruime ervaring in verhuizingen wereldwijd. Deze kennis en ervaring wordt ingezet voor uw verhuizing.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Zwitserland

Wat Mondial Waaijenberg Verhuizers voor u kan betekenen

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Waaijenberg Verhuizers voor u kan betekenen:

Offerte voor uw verhuizing

Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw wensen en de mogelijkheden doorgenomen en wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis hiervan ontvangt u een gespecificeerde offerte.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw kleine artikelen zelf te verpakken in dozen of u kunt dit door de verhuizers van Mondial Waaijenberg laten uitvoeren. Naast het gebruik van verhuisdozen, speciale verpakkingsmaterialen en matrashoezen wordt ook de demontage en montage van uw meubels besproken. Met het gebruik van de juiste materialen worden uw waardevolle bezittingen optimaal beschermd tijdens transport.

Interessant tarief voor uw verhuizing

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit het Zwitserland, kunnen wij u combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar een interessant tarief voor uw verhuizing van of naar Zwitserland? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opslag, uw inboedel in topconditie

Zuinig op uw inboedel, dat zijn wij bij Mondial Waaijenberg Verhuizers. Ook wanneer u uw waardevolle bezittingen opslaat in één van onze loodsen. De ruim 12.000 m2 aan opslagfaciliteiten zijn risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd. Uw inboedel blijft gegarandeerd in topconditie, zelfs na maanden opslag. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Mondial Waaijenberg Verhuizers = Vlekkeloos verhuizen naar Zwitserland