Verhuizen naar Zwitserland

De kaasfondue, het Zwitserse Victorinox zakmes en Albert Einstein. Allemaal bekende Zwitserse handelsmerken in onze Nederlandse samenleving. Emigreert u binnenkort naar of vanuit Zwitserland en bent u op zoek naar iemand die weet hoe een verhuizing naar Zwitserland in zijn werk gaat? Dan bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het goede adres.

Gespecialiseerde Zwitserland-verhuizers

In Zwitserland gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Zwitserland uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Zwitserland

Verhuizing taxeren

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Combinatie korting mogelijk

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit het Alpen gebied, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Zwitserland? Vul ons contactformulierin en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen