Menu

Verhuizen en inhuizen van warmtepompen

Voor verschillende installatiebedrijven verzorgt Erkend Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede het verhuizen en het inhuizen van warmtepompen.

Deze warmtepompen worden o.a. geplaatst in duurzame nieuwbouwprojecten voor woningcorporaties en particulieren, maar ook in bestaande woningen, door heel Nederland.

Inhuizen van warmtepompen

De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep hebben de juiste kennis in huis en zij hebben inmiddels meer dan 1 1/2 jaar ervaring opgebouwd met het inhuizen van warmtepompen. Zij zorgen ervoor dat de verhuizing en het inhuizen vlekkeloos verloopt.

Uiteraard staat het team van professionele verhuizers ook klaar om particuliere of zakelijke verhuizingen tot in de puntjes te verzorgen, zowel nationaal alsook internationaal.

Daarnaast kunt u bij ons ook voor (tijdelijke) beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw goederen terecht.

Stel uw verhuisvraag

Uw betrouwbare partner

Mondial Movers Waaijenberg Groep is uw betrouwbare partner. Via de Organisatie voor Erkende Verhuizers zijn wij aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Daarnaast zijn wij ISO 9001, ISO14001, OHSAS 18001 gecertificeerd en in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming

Op de pagina klantreacties leest u meer over de ervaringen van onze klanten.

Meer informatie

Bent u eigenaar van of werkt u voor een installatiebedrijf en bent u benieuwd naar deze dienstverlening van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel 0318 – 624 555 en plan een vrijblijvende afspraak in.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.