Menu

VERHUIZEN GELDERMALSEN

U wilt graag vlekkeloos verhuizen naar Geldermalsen en als het kan ook graag op een milieuvriendelijke manier? Mondial Movers Waaijenberg Groep BV, de Erkende Verhuizer met meer dan 125 jaar verhuiservaring heeft professionele verhuismedewerkers voor u beschikbaar en is duurzaam verhuisbedrijf. Met het gebruik van de juiste beschermende verpakkingsmaterialen, matrashoezen, garderobedozen e.d. zorgt Mondial Movers Waaijenberg Groep voor een optimale bescherming van uw waardevolle huisraad.

Er wordt gebruik gemaakt van luchtgeveerde meubelwagens, voor u de garantie dat uw waardevolle bezittingen volledig ongeschonden aankomen bij uw nieuwe woonadres.

Verhuizen Geldermalsen

Gaat u verhuizen naar Geldermalsen of naar één van plaatsen in de buurt van Geldermalsen, Wijk bij Duurstede, Cothen, Maurik of Culemborg? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep staat graag voor u klaar en zorgt ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft een landelijke dekking en verzorgt ook internationale verhuizingen binnen de EU en wereldwijd. Met veel plezier en voldoening verzorgen wij jaarlijks honderden verhuizingen voor zowel particulieren, bedrijvenzorg- en overheidsinstellingen.

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Wat doet een verhuisbedrijf?

Wanneer u gaat verhuizen, daar komt daar veel bij kijken! Adreswijzigingen, het op orde maken van uw nieuwe huis etc. etc. Een heel klus, zo weten wij uit ervaring. Wat doet een verhuisbedrijf? Wij nemen de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Inpakken inboedel

De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep zorgen ervoor uw inboedel op de juiste manier ingepakt en verpakt wordt, het demonteren van grote meubels behoort ook tot de mogelijkheden. Voor het vervoer van uw waardevolle spullen maken wij gebruik van luchtgeveerde meubelwagens. U kunt ervan op aan dat uw inboedel in perfecte staat aankomt bij uw nieuwe woonadres. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u.

Transport van grote meubelstukken

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep BV ook terecht voor transport van grote meubelstukken of piano’s. Vul het contactformulier in of neem direct contact op voor meer informatie, onze verhuismedewerkers staan voor u klaar.

Zuinig op de spullen van een ander

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Movers Waaijenberg Groep BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Geldermalsen professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Emigreren en internationaal verhuizen Geldermalsen

Wanneer u gaat emigreren en internationaal gaat verhuizen vanuit Geldermalsen, overzee of in Europa, dan bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook aan het juiste adres. Wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Geldermalsen. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen.

Verhuizen Geldermalsen? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U vindt hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing naar of vanuit Geldermalsen vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Begin ruim van tevoren met pakken, dat houdt uw verhuizing overzichtelijk
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf daarop naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Houdt op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, denk aan vermelding van kostbare spullen e.d.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check vooraf of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg ervoor dat de trommel van de wasmachine is vastgezet.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Veilige opslag van uw inboedel in de omgeving van Geldermalsen?

Ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep BV op de juiste plek! U kunt uw inboedel veilig en geklimatiseerd laten opslaan in de omgeving van Geldermalsen.  Maak gebruik van onze klasse 3 beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Wij zorgen voor het juiste verpakkingsmateriaal en het vervoer van en naar de opslag op een professionele manier.

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Wat kost uw verhuizing in, naar of vanuit Geldermalsen?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing in, naar of vanuit Geldermalsen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Meer weten over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bekijk onze referenties.

Mondial Movers Waaijenberg Groep = vlekkeloos verhuizen naar Geldermalsen

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.