Menu

Verhuizen in Wekerom en omstreken

Mondial Waaijenberg Verhuizers is gevestigd in Ede. Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Gaat u verhuizen in Wekerom en omgeving? Mondial Waaijenberg Verhuizers staat graag voor u kaar. Wij verhuizen jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen met veel plezier en voldoening van Ede tot UtrechtAmersfoort èn Apeldoorn.

Verhuizen in Wekerom en omgeving

Onder het motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing naar, vanuit en in Wekerom en omgeving professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers, EMG, FEDEMAC en onze ISO-kwalificaties. Dus bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Wekerom, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Internationale verhuizing vanuit Wekerom

Gaat u emigreren, overzee, naar Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika of Aruba? Of heeft u plannen om binnen Europa te verhuizen, naar bijvoorbeeld België, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Duitsland, of een andere Europese bestemming? Ook voor uw internationale verhuizing vanuit Wekerom bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het juiste adres en kunt u rekenen op een vlekkeloze internationale verhuizing. Mondial Waaijenberg Groep heeft goed opgeleid personeel, heeft de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en is gecertificeerd verhuizer.

Onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt organiseren wij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes.

Vlekkeloos verhuizen? Wij scoren een 9!

Maandelijks voeren wij verschillende verhuizingen naar, van of binnen Wekerom uit. Met 120 jaar verhuiservaring komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Heeft u een huis gekocht of gehuurd in Ederveen en gaat u binnenkort verhuizen? Klanten waarderen onze verhuizingen gemiddeld met een 9. Lees onze klantreacties.

Meer dan complete inboedelverhuizingen naar en vanuit Wekerom!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote (meubel)stukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Verhuizen naar of vanuit Wekerom? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing naar of vanuit Wekerom vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan in Ede?

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen maar nog niet uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. Goed om te weten dat u ook voor opslag bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek bent! Wij hebben beveiligde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. Neem contact op voor meer informatie over onze opslagfaciliteiten.

Wat kost uw verhuizing binnen, naar of vanuit Wekerom?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen, naar of vanuit Wekerom. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!