Menu

Verhuizen naar het World Food Center in Ede.

Tussen het Sysseltse bos en het dynamische hart van het World Food Center worden ca. 600 nieuwe woningen gerealiseerd, in de woonwijken Gelderse Stadstuin en Veluwse Proeftuin.

Verhuizen naar het World Food Center

Gaat u verhuizen naar het World Foodcenter in Ede, de plek die draait om voedsel en waar u woont aan de rand van de rijke Veluwse natuur? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede adviseert u graag over de aanpak van uw verhuizing, zodat u vlekkeloos kunt verhuizen naar het World Food Center in Ede.

Informatiepakket aanvragen

Verhuizen naar het World Food Center

Het World Food Center is een inspirerende plek waar innovatieve foodbedrijven, voedselliefhebbers en wandelaars elkaar ontmoeten en u op een heerlijke manier kunt wonen, werken en ontspannen. Gaat u binnenkort verhuizen naar het World Food Center dan staan de professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u klaar.

Offerte aanvragen

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer, voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbaar verhuisbedrijf. Wij hebben meer dan 120 jaar verhuiservaring. Wij nemen de zorgen van uw verhuizing uit handen en onze verhuizers zetten hun kennis over verhuizen graag voor u in. Enkele voordelen op een rijtje:

 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring
 • Erkende Verhuizers
 • Reactie < 24 uur
 • Gespecialiseerd in verhuizingen en beveiligde opslag

Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Duurzaam verhuizen

U wilt graag vlekkeloos en duurzaam verhuizen. Dat begrijpen wij bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Naast Erkende Verhuizer zijn wij ook een duurzaam verhuisbedrijf. Er wordt gebruikt van duurzame verpakkingsmiddelen en voor het vervoer van uw kostbare bezittingen maken wij gebruik van milieuvriendelijke meubelwagens. Onze opslagfaciliteiten zijn voorzien van ledverlichting en wij maken gebruik van duurzame energie, opgewekt door 860 zonnepanelen op het dak van ons pand in Ede.

Bekijk de video en krijg een indruk:

Wilt u meer weten over duurzaam verhuizen of direct een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen, onze aanpak

Om u vlekkeloos te verhuizen wordt uw verhuizing projectmatig aangepakt, zo wordt niets aan het toeval overgelaten. Meer over onze aanpak:

Voorafgaand aan de offerte

 • De verhuisadviseur brengt een bezoek aan uw woning
 • Uw persoonlijke wensen en mogelijkheden, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels e.d., met u doorgenomen.
 • De verhuisadviseur taxeert de aard en het volume van uw complete inboedel.

Op basis hiervan ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte, zodat u een keuze kunt maken.

Voorafgaand aan uw verhuizing

 • Uw inboedel wordt zorgvuldig en met het juiste materialen ingepakt, waaronder stevige verhuisdozen, matrashoezen ed. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken.
 • Grote meubels worden gemonteerd
 • Indien nodig, dan is het mogelijk om uw inboedel tijdelijk of voor een langere periode op te laan in onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [12.000m2] in Ede (GLD).

Tijdens uw verhuizing

 • Inzet van duurzame, luchtgeveerde meubelwagens. Zo bent u er zeker van dat uw waardevolle bezittingen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woning.
 • Het uitpakken van uw inboedel op uw nieuwe woonadres
 • Het monteren meubels

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Wat kost verhuizen naar het World Food Center

Om een antwoord te geven op de vraag: Wat kost verhuizen naar het World Food Center? Plant één van de verhuisadviseurs van Mondial Movers Waaijenberg Groep graag een persoonlijk gesprek met u in. Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak in of gebruik onderstaande button en er wordt contact met u opgenomen voor een verhuisopname. Op basis van deze opname ontvangt u een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw verhuiswensen.

Offerte aanvragen

Beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw inboedel

Gaat u verhuizen, maar kunt u uw nieuwe woning nog niet betrekken en heeft u voor een korte of langere tijd opslag nodig? Voor (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of volledig) heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep 12.000m2, klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar. Het verzorgen van het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Mondial Movers Waaijenberg Groep; vlekkeloos en duurzaam verhuizen naar World Food Center Ede