Menu

Vlekkeloze verhuizing van Wageningen naar Estland

Begin deze maand hebben wij een vlekkeloze verhuizing van Wageningen naar Estland mogen verzorgen voor een van onze klanten. Vanwege de rust en ruimte die Estland te bieden heeft hebben zij dit land uitgekozen om van hun welverdiende pensioen te gaan genieten.

Internationale verhuizing goed voorbereid

Voorafgaand aan de verhuizing heeft onze internationale verhuisadviseur onze cliënt bezocht. Tijdens het gesprek zijn de wensen doorgenomen en is de inboedel getaxeerd. Er is niks aan het toeval overgelaten en ook deze internationale verhuizing is goed voorbereid.

De klant heeft ervoor gekozen om een groot deel van de bezittingen zelf in en uit te pakken. De verhuisdozen, voorzien van het juiste verpakkingsmateriaal is door Mondial Waaijenberg Verhuizers aangeleverd en het demonteren en monteren van de meubels is door onze verhuizers uitgevoerd.

Luchtgeveerde meubelwagen optimale bescherming inboedel

Op vrijdag 28 juni jl. was het zover. Verhuizer Johan melde zich bij de verhuislocatie in Wageningen. De volledige huisraad van onze cliënt, in totaal zo’n 50 m3, is vervolgens ingeladen in onze luchtgeveerde meubelwagen, die bijdraagt aan een optimale bescherming van de inboedel tijdens transport. In het weekend is de verhuiswagen gestald in onze klasse 3 beveiligde opslagfaciliteiten in Ede. Op maandag 1 juli jl. vervolgde het transport richting Estland, via Kiel in Duitsland. Bij de haven in Kiel aangekomen werd de reis per boot richting Estland voortgezet.

Op woensdag 3 juli jl. meerde de boot aan in de haven van Estland en is verhuizer Johan naar de nieuwe woning van onze cliënt gereden. Een dag later kwam onze Estland agent ter plaatse om te assisteren bij de los werkzaamheden en het monteren van de meubels. In een tijdsbestek van een halve dag was alles gereed. Onze klant heeft zelf de dozen uitgepakt en heeft aangegeven erg blij te zijn met de voorspoedige en vlekkeloze verhuizing van Wageningen naar Estland.  

Vlekkeloos verhuizen of emigreren?

Mondial Waaijenberg Verhuizers is Erkende Verhuizer en heeft veel kennis en ervaring in particuliere en zakelijke verhuizingen, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Laat u informeren over de kosten van uw verhuizing, vraag een offerte aan en laat u adviseren door een van onze verhuismedewerkers.