Menu

World movers

Wij zijn world movers! Dankzij kennis en jarenlange ervaring kunt u met Mondial Movers Waaijenberg Groep vlekkeloos en zonder zorgen internationaal verhuizen.

 • +120 jaar verhuiservaring
 • Nederlandssprekende agent ter plaatse
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Professionele verhuizers
 • Uw waardevolle inboedel optimaal beschermd
  Gebruik van juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal, matrashoezen, schilderij dozen etc.
 • Douane depot, geklimatiseerd en beveiligd
 • Reactie < 24 uur

World movers  

Gaat u emigreren en internationaal verhuizen in Europa of overzee, richting Canada, Amerika, Australië of zelfs Nieuw-Zeeland. De world movers, van Mondial Movers Waaijenberg Groep, zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Wij hebben de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en wij zijn gecertificeerd Erkende Verhuizer. Meer over internationaal verhuizen met Mondial Movers Waaijenberg Groep vindt u hier.

Offerte aanvragen

Professionele verhuizers

Het team van professionele verhuizers zorgt ervoor dat uw waardevolle inboedel op de juiste wijze is ingepakt en/of ingekrat, voor verscheping naar uw nieuwe woonadres. In veel landen hebben wij een Nederlandssprekende agent ter plaatse. Deze agent draagt zorg voor een vlekkeloos transport naar uw nieuwe woonadres en het lossen en uitpakken van uw inboedel ter plaatse.

Uw betrouwbare partner

Als Erkende Verhuizer zijn wij uw betrouwbare partner. Mondial Movers Waaijenberg Groep is via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Daarnaast zijn wij ISO 9001, ISO14001, OHSAS 18001 gecertificeerd en in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt organiseren wij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes. 

Op de pagina klantreacties leest u meer over de ervaringen van onze klanten.

Daarnaast kunt u bij ons ook voor (tijdelijke) beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw goederen terecht.

Offerte aanvragen

Douane depot

Mondial Movers Waaijenberg Groep te Ede beschikt sinds 1 januari 2012 over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land vervoerd worden, of is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed? Uw persoonlijke goederen kunnen veilig in de douaneloods van Mondial Movers Waaijenberg Groep ondergebracht worden.

Verhuiskosten

Wilt u weten wat een internationale verhuizing kost? Vraag dan een offerte of informatiepakket aan!

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over uw internationale verhuizing? Bel 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.