Menu

EMIGREREN NAAR LANZAROTE

U gaat emigreren naar Lanzarote, of één van de andere Canarische Eilanden? Mondial Movers Waaijenberg Groep draagt graag bij aan een vlekkeloze verhuizing van uw waardevolle inboedel naar Lanzarote. Wij zijn Internationaal Erkend Verhuisbedrijf, hebben meer dan 120 jaar verhuiservaring en beschikken over een Nederlandssprekende agent ter plaatse.

De professionele verhuismedewerkers van Mondial Movers Waaijenberg pakken uw huisraad met zorg in. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten beschermend verpakkingsmateriaal. Tijdens het vervoer is uw kostbare inboedel beveiligd en heeft u tijdelijk opslag nodig, dan kunt u gebruik maken van onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten. Uw bezittingen zijn optimaal beschermd tijdens alle stadia van uw verhuizing. Uw voordelen op een rijtje:

 • Nederlandssprekende agent ter plaatse
 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar verhuiservaring
 • Professioneel verhuisteam
 • Gespecialiseerd in Internationaal Verhuizen
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Klik op onderstaande button en vraag vrijblijvend informatie aan en ontdek hoe u vlekkeloos kunt verhuizen naar Lanzarote.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Emigreren naar Lanzarote

Er is veel te organiseren voordat u kunt emigreren naar Lanzarote. Mondial Movers Waaijenberg Groep voert regelmatig internationale verhuizingen uit. Wij weten hoe het voelt en wat er geregeld moet worden om uw internationale verhuizing en emigratie in goede banen te laten verlopen. Ons professionele verhuisteam neemt de organisatie rondom uw verhuizing graag uit handen en zet haar kennis voor u. Zuinig omspringen met de waardevolle spullen van een ander is voor ons vanzelfsprekend.

In nauw overleg met u maakt de verhuisadviseur, voorafgaand aan uw internationale verhuizing, een overzichtelijke planning. Er wordt daarbij niks aan het toeval overgelaten. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die geldt voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. 

Naast het inpakken van uw huisraad kunnen meubels en grote voorwerpen ingekrat worden, voordat deze in een container geplaatst worden.

De container is tijdens transport verzegeld. Zo is uw inboedel gegarandeerd veilig én komt deze onbeschadigd aan op Lanzarote.

Onze Nederlandssprekende agent zorgt ter plaatse voor een vlekkeloos vervoer en het lossen en uitpakken van uw boedel op uw nieuwe woonadres.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Erkende Verhuizer, European Moving Group en Fedemac certificaat

Mondial Movers Waaijenberg Groep voldoet aan strenge kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen, is Erkende Verhuizer, lid van de European Moving Group (EMG) en aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

Zo heeft u de garantie dat u verhuist met een verhuisbedrijf dat in het bezit is van de juiste papieren en de kennis en ervaring in huis heeft om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen.

Wat kost een verhuizing Lanzarote?

Vraagt u zich af; wat kost een verhuizing naar Lanzarote? Maak dan een afspraak met onze internationale verhuisadviseur. Uw wensen, de verhuisdatum en bijzonderheden worden tijdens een persoonlijke afspraak met u doorgenomen. Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze taxatie en uw wensen ontvangt u een overzichtelijke offerte. Wilt u direct een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande button.

Offerte aanvragen

Verhuizen tegen een aantrekkelijk tarief

Wilt u verhuizen tegen een aantrekkelijk tarief? Mondial Movers Waaijenberg Groep voort maandelijks meerdere verhuizingen uit naar Zuid-Europa. Dit stelt ons in staat om u tegen een aantrekkelijk tarief te verhuizen. Gebruik onderstaande button wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Ja, ik wil verhuizen tegen aantrekkelijk tarief

Klantreacties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Op de pagina klantreacties vindt u meer informatie.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Opslag en Warehousing

In Ede (Gld.) heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep ruim 12.000m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. U kunt uw inboedel voor korte of langere termijn veilig opslaan, in stellingen, containers of in vrije ruimten. U huurt bij ons per week en tegen een aantrekkelijk tarief. Een aantal voordelen:

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Wilt u gebruik maken van deze beveiligde opslagfaciliteiten? Bel 0318 – 624 555 en informeer naar de mogelijkheden. Of gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze verhuismedewerkers.

Ja, ik heb beveiligde opslag nodig

Meer informatie

Bel 0318 – 62 45 55 voor het aanvragen van meer informatie, of wanneer u een afspraak wilt inplannen met één van onze verhuisadviseurs. U kunt ook online een informatiepakket of een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Vlekkeloos  internationaal verhuizen? Mondial Movers Waaijenberg Groep, is zuinig op uw spullen!