Menu

Internationaal verhuizen

Internationaal Verhuizen, staat bij Mondial Movers Waaijenberg Groep gelijk aan; luisteren, denken en doen. Luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een soepel verloop van uw internationale verhuizing.

Internationaal verhuizen | van voorbereiding tot uitvoering

U gaat internationaal verhuizen. Van voorbereiding tot uitvoering, Mondial Movers Waaijenberg begeleidt u tijdens het hele proces. Wel zo plezierig, want emigreren is een ingrijpend aangelegenheid en het verhuizen van uw kostbare bezittingen naar een ander deel van de wereld moet zorgvuldig gebeuren.

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep wordt uw internationale verhuizing planmatig snel, efficiënt en met zorg uitgevoerd. Onze verhuizers zetten hun kennis over wet- en regelgeving omtrent de invoerrechten en internationaal verhuizen graag voor u in.

Naast het zorgvuldig verpakken van uw waardevolle inboedel voor weg- of zeetransport, regelen wij de douaneformaliteiten en kunt u ervan uit gaan dat de juiste documenten voor de overdracht aanwezig zijn. Ook zijn uw kostbare bezittingen tijdens transport verzekerd en worden zeecontainers verzegeld. Voor u de garantie dat er niks aan toeval wordt overgelaten en u zorgeloos kunt verhuizen.

Offerte aanvragen

Gecertificeerde verhuizer

Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep is gecertificeerde verhuizer. Wij zijn aangesloten bij Mondial Movers, Fedemac, de Federatie van Europese verhuisorganisaties en in het bezit van ISO 9001, ISO14001 en OHSAS 18001 certificaten.

Meer over kwaliteit

Emigreren

Voordat u kunt emigreren zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het uitschrijven bij uw gemeente, het regelen van uw belastingen, informeren van uw zorgverzekering, diploma’s, beroepserkenning, pensioen, uitkering etc.. Het kan zijn dat instanties, van het land waar u naartoe verhuist, u vragen om bepaalde documenten aan te leveren. Voordat u vertrekt moeten die documenten rechtsgeldig gemaakt zijn. Op de website van de Rijksoverheid vindt u daarover meer informatie.

Aantrekkelijke tarieven

Wij verzorgen veel internationale verhuizingen naar verschillende landen. Met die reden is het voor ons mogelijk om kleinere zendingen tegen zeer aantrekkelijke tarieven mee te nemen. Wilt u hier meer over weten? Gebruik onderstaande button of bel 0318 624 555, onze medewerkers staan voor u klaar.

Ja, ik wil meer weten